Lån dagis dag!

Äntligen hemma! har varit en galet lång dag på jobbet, men nu e jag som sagt hemma och det är vädigt skönt att få sätta sig i soffan och mysa när man jobbat! Känns mer okej så!

I morgon e det också fredag och det är en bra grej för alla som inte jobbar restaurang. Nu råkar det ju vara just så att jag ju faktiskt gör det. Så först blir det dagis lek 07.30 till 13.00 sen hem och vända för att sen dra mot jönköping och jobb från 16.00 till mitt i nassen på kära Harrys! :) Det blir nog bra!

Tänkte faktiskt köra hem igen på Fredag natt för att kunna träna lite fotboll på Lördag förmiddagen!
Men plan att jobba alla kvällar fram tills nästa lön gick ganska kepprätt åt skogen redan första helgen! Skulle ju egentligen endast jobba Lördag...men vem vill jobba Lördagar!? Känns ganska ovärt att vara ledig fredagar helt enkelt om man nu inte ska jobba hela helgen! Nä så därför tog lasse tag i saken och bytte ledighetsdag!

I stället blev jag på lördag bjuden på hockey! kul kul! Vad som händer vidare på lördagen är högst oklart!
men skulle tippa på att det blir lite vimmel iaf!
puss

Nytt liv, Hemma!

Tiden går, och tur är väll det! Det sägs vara den som skall läka alla sår, och visst gör den!
det händer mkt, mest hela tiden skulle jag vilja säga...och sen jag skrev här sist har det hänt en himla massa!
En sommar på Kreta har passerats för länge sen, en sommmar som jag kommer minnas läänge läänge! Allt var så roligt mest helatiden även om det såklart ävem där fanns dagar man hellst av allt ville slippa! Men allt var så enkelt, vi jobbade solade badade festade och åt gott mest helatiden! Är man sugen på att jobba utomlands är jag helt övertygad om att det reseledar livet är det bästa sättet! man får träffa så många fantastiska människor och leva ett helt annat liv än det här hemma! uppmanar alla att åka! :)

Men även om livet där var fantastiskt på alla sätt och vis...så blir man blir lite mätt på det! Man måste nog eller i alla fall jag var tvungen att komma hem och landa lite! Det har jag gjort nu och trivs faktiskt riktigt bra med att "bara" vara hemma...för första gången på 1,5 år! Känns så skönt att kunna säga det! :)

Hemma är ju dock inte hemma i Aneby och det ar det inte varit på länge, bortsätt från familjen och ett fantastiskt fotbolls lag så är det allt som jag har kvar här numera! Mitt liv är i Jönköping, därför längtar jag mer än nånsin på att få börja om från början inne i stan! Jag vill ha och längtar efter att få ha ngt som faktiskt är mitt bara mitt...min lilla plats på jorden helt enkelt! :)

Hade allt vart helt perfekt hade jag jobbat fullt inne i stan med, from med i morgon böjar jag mitt 50 procents vik på Solrosens förskola, jag trivs bra där..fantastiskt bra för att vara helt ärlig! Men det är på helt fel plats som sagt samt att 51 procent räcker inte långt här i livet!

Det är synd att gnälla, snart löser sig kanske allt till det bättre!


So long
puss