WOW årets idol!

Idol året e slut, shit villken kväll!
Jag som inte kollade på idol alls i början tänkte verkligen att jag hade växt ifrån idol men nej, här har jag suttit hela kvällen med gåshud och knappt att jag kunde hålla tillbaka tårarna" kan ju tyckas löjligt men FAN va duktiga dom e! jag vill också
Jo så Linnea och jag har i pauserna sprungit runt här hemma och sjungit, till allt vad karaoke versioner heter! Tänk om man kunde sjunga...tänk om man kunde uppleva idol på riktigt...jo det vore något!

Min sista Förmiddags vecka avverkades idag på Attends, som sagt börjar kännas konstigt att min vardag inte kommer bli sig lik längre!
Fick dock ett meddelande på mailen idag från Sunwing resort ang min arbetsansökan och de lät meddela att de återkommen under januari månad med resultatet! Så ett positivt sådant skulle göra susen i mitt liv!



Fan med då, här hade jag egentligen fortsatt inlägget som jag inte orkade göra klart igår kväll ed att berätta om min dag hittils samt vad som händer i kväll..
jag orkar faktiskt inet skriva om det EN gg till så, ja ni får en redogörelse senare!


So long
puss

Do you feel like I feel?!


Men Ola, jag sitter ju här...kom och hääämta mig! jag e kär i dig och har alltid varit!




haha det där över det var bara en liten parentes!
Är just hemmkommen från jobbet och har ätit lite!
Det tråkiga e att jag har inget att göra när jag väl e hemma, jag äter som sagt och sen går jag upp till mitt rum, och sen sitter jag här i sängen tills jag ka gå och lägga mig iprincip! för jag har inget att göra hät verkligen inte det minsta!
en massa tjafs med mamma och pappa mest helatiden så därför låser jagin mig på mitt rum för att slippa höra tjat, och slippa att det blir minsta lilla disskusion!

insig idag att jag har 12 arbetsdagar lvar på mitt jobb nu, det känns lite konstigt nu...lixm jag har vetat s länge att DET datumet går jag hem från attend och e arbetslös...nu är det helt plötsligt snart dags! känns jätte konstigt!
hoppas bara att jag hittar ett nytt jobb sen en det e nog tyvärr inte att räkna med!
jag hörde på TV igår att runt 2011 så ska det börja bli lite mer stabilt med jobb...så vad tusan gör man tills dess!?

I kväll tänkte jag säga till Joel att det e dags för "Onsdags Taco"för det var hemskt länge sen, får försöka styra upp det!

So long
puss

REALAX

kom precis ut ur duschen och bastun där jag spenderat några timmar! så himmla skönt så jag finner inga ord!
Tände ljus på golvet, släkte i hela badrumet utan lite på golvet i bastun och satte på all lugn musik ajg kunde hitta i datorn! kanon! jag somnade som en stock!
När jag somnade började jag drömma, det konstiga var att jag drömde om något som redan har hänt asså något som har hänt på riktigt!
Så jag drömmde om en natt ute, en natt i Jönköping när Linnéa och jag var på Sliver och stötte där på någon, asså inte stötte på utan stlttepå! ja ni fattar poängen!
killen där emot han stötte på mig, han va full, han var sentimental och han var skitsöt! haha kille berättade allt fin so han "tyckte" om mig...det var så fint att höra orden igen....trots att det var i sömnen! hursom det var fint medans jag sov...sen vaknade jag....skit med!





Nä ni, vet ni vad jag har gjort såhär på slutet av idol året, gått och kärat ner mig i Robin B, jag trodde nästan att jag hade växt ifrån det där men icke sa nicke...varje år ska man bli kär i någon av idol grabbarna! haha
Så slutet av detta inlägg tilldelas IdolRobin...."kan vi gifta oss med varandra!?" hhahha



Föresten gå in på den här länken och kolla på det här klippet, kan man annat än smälta?!
http://www.youtube.com/watch?v=t1bl-FHuctI&NR=1


So long
puss

Bilder från Julfesten

Här kommer en liten kavalkad av vimmelbilder fårn årets julfest med Attends healtcare group!


Jag orkar inte riktigt ladda upp mer bilder för det går fruktansvårt segt nu! men jaja...håll till godo med de som finns här!


Jag e justnu preciss hemmkommen från Tranås, efter att ha varit där på en obligatorisk lung rönken från attends!
jag e helt galet trött efter en dag på jobbet nu.. så jag ska så fort bastun har blivit varm lägga mig där! mhhm ja det ska jag!

I morgon är det 2 månader sen den där dumma Onsdagen, den där dumma onsdagen när allt gick från toppen långt  långt ner i botten! känns konstigt att tiden går så fort...men det gör den uppenbarligen! det e nog bra det!


men vi hörs senare ikväll!

nu bastun
So long
puss

Back home

Efter en kanon Dag/kväll/natt/dag...igen med Pillans å är jag nu hemma i Aneby igen!

Vad kan det ha tagit efter att jag kom hem hem? 1 timme, 2 kanske så var disskusionen igång igen...asså mina föräldrar förstår sig inte på mig och jag förstår mig inte på dom...det kanske ska vara så! vad vet jag?! jag kan faktiskt tänka mig att dom har rätt i vissa frågor även om det tar emot att erkänna det! jag menar dom borde faktiskt ha rätt de har ju levt ett antal år längre än mig...men som sagt vad vet jag!?
Ibland kan jag tycka att äldre människor har en jävla föråga att se problem i stället för lösningar!? e det inte lite så?
hursom så e jag så jävla trött på allt tjafs hela tiden...men samtidigt så kommer jag ju sakna att ha lilla mamms och papps runt om mig hela tiden...men vad tusan ibland undrar jag fan hur jag står ut här hemma!

Den stora frågan e ju sock vad jag vill? bo i Jönköping...ja jo det vill jag ju för jag har hela min samling av de mest glittrande stjärnor där...men ska jag då pendla hem till Aneby för att träna och spela fotboll...ska jag bara ge upp den nu? nu när vi är på G mot högre höjder? hur fan ska man göra? det e en bra fråga! och jag finner inte ett endaste svar...HJÄLP SÖKES!

Ylva har spenderat helgen i Stockholm och Linnéa sin i Göteborg, lite smått avundsjuk där! Tjejer kan vi kanske åka på en storstads weekend snart? jag vill det! ge mig en gnutta av Stureplan och Avenyn By night! ;)


Förövrigt så lovade jag tidigare idag att bilder skulle dyka upp här ikväll..håll till godo tills...typ imon!
so long
puss


Last day of the week

SÅ har ännu en vecka gått, tiden går fort! helt sjukt egentligen att det e jul om två veckor och att detta året snart är slut, vart har det tagit vägen lixom?! Fast det är nog ett gott teckan, att tiden går fort för hade den inte gjort det...hade man nog hfat ganska tråkigt!

På Tal om tråkigt, efter att ha legat hemma sjuk i en hel vecka, knallförkyld med allt vad det innebär bestämmde jag mig till sist för att följa med på jobbets julfest på Statt i Tranås!
Det var väll inte en kanon KANN kväll men jag hade definitivt trevligt! kvälen bjöd på mycket sång dans gratis drinkar och julmat! kanon jue!


På Lördagen åkte jag in till Pillan i Stann för att dra med henne ut på en luten dagsutflykt till Habo! Jo jo ni läste rätt...habo! hehe vi var nämligen på en liten utförsäljning av Franky Dandy kläder, eller mest underkläder var det! hade det inte varit klaustrfobiskt litet i butiken hade man kunnat göra massa fynd men jag fick lute panik av att det  var så förbannat trångt...men jag fick endå med mig ett par trosor, ett linne och en t-shirt allt detta till ett kanon pris! :)
Käkade lunch på Wook och Co...sjukt gott! satt där och pratade om allt mellan himmel och jord riktigt riktigt mysigt!
Vi fortsatte vår myskväll i pillans säng! ;) haha ne riktigt så mysigt som det låter var det inte...efter vår tuffa shopping runda var vi tvugnat att få lite sömn så vi somnade där i en timme eller två! vaknade och åkte ner till coop för att köpa räkor...massa räkor...för att vara exakt 2 kilo! hehe vi åt bar aupp 1 kilo...så om andra ska vi nog göra frukost mackor på ....mumms! efter detta somnade vi i soffan IGEN och sov där till klockan var Ca halv 4! och nu e jag vaken igen medans Pillan sover för att jag har så förbanat ont i nacken!

Frågan e vad sopm händer idag och i kväll...coffan tyckte preciss att vi kunde åka och kolla på han när han spelade innebandy...vi får väll se!
i morrgon är det tillbaka till jobbet som gäller...HELVETES vecka 06.00 ska jag stå på mitt köära jobb igen...i dont want to!


men vi hörs säkerligen av ikväll..och då med lite foton från helgen som gått..

so long
puss

Vilje styrka!

Idag, om man inte räknar med att klockan är över tolv...men igår då...alltså Onsdag! så är det ganska så exakt 2 månadersen jag fölängde mina naglar! haha big happening kan tyckad, inte så kanske! men vad som är stort är att jag inet har bitit på naglarna sen dess! det e faltiskt ganska så bra....för att vara jag och med tanke på att jag bitit på dom i hela mitt liv! bra gjort! och hur har jag klarat detta då? jo ordet stavas vilje styrka, just för att jag så himmla gärna vill ha fina naglar! jag firade detta genom att måla alla naglar illrosa! fint!

Det vore kanske bra om man kunde ha denna viljestyrka även till annat, kanske lite emr viktiga saker än om man biter på naglarna eller ej, typ träning, matvanor och vardags beymmer! det skulle bli så mycket lättare om an kunde ge sig fan på saker på allvar, och sen göra det...al in!

Någon gång nu inom en snar framtid har jag bestämmt mig för att jag ska gå och göra en ansiktsbehandling, på Mejk i Jönköping! det sägs vara bra...några av mina vänninor har tipsat! så det ser jag fram emot, kvalitéts tid, livskvalité och unna sig själv något...allt i ett! kanon!

på tal om att unna sig själv något denna fina hittade jag på stylebystars.com idag när jag egentligen letade efter en annan klänning, men denna va fin med! så man kanske skulle unna sig den! ja!





Nu försöka sova
so long

STORA GULDFESTEN!

Vilken bra helg det har varit, hade det inte varit för att hosan jag haft i veckan har accelererat till max oxh gett mig både feber, halsont, ont i öronen, hostan såklart och för att inte tala om att mina ögon och min nästa tävlar om villka som kan rinna mest! som ni förstår så mår jag inte prima och är sjuk...igen!
Inte så oväntat kanske eftersom jag gått med hostan sen i Onsdags och kännde mig febrig redan på jobbet i lördags innan festen så var detta som sagt inte så oväntat!

Men helgen har endå varit mycket bra, något annat vägrade jag efter allt jobb som legat bakom denna festen!

På Fredagen låg jag hela dagen och kännd emig inte alls pigg men var ju endå tvungen att ge mig ut till Vireda med resten av fest gänget för att lägga ut golvet och bära bord och stolar och duka osv! Det blev kanon!
Efteråt blev det pizza med familjen och sen somnade jag tidigt eftersom jobbet kallade 06.00 dagen därpå!
Eftersom att jag ju inte mådde bra alls tyckte min kropp att jag hade sovit klart vid 03.15 efter att ha vridit på mig i ungefär en timme så gick jag upp och duschade och åt frukost i godan ro!

Väl på jobbet mådde jag piss och eftersom jag ju endå skulle kompa ut så valde jag att göra det extar tidigt för att få komma hem och hinna vila...så vid 14.00 låmnade jag jobbet! Men ni som känne rmig vet att jag aldrig hinner med det jag ska...och kom sent till förfesten hos martina, men hann nog med en timme eller så innan det var dags att bege sig mot Vireda!


Väl där hade folk börjat droppa in och gick min fantastiska tipsrunda! stämningen var något seg till en början men det e väll som alltid när man sätter samman folk som egentligen inte riktigt känner varandra!
Pappa invigde festen genom att hålla ett litet tal, ett tal som också inerhåll en priutdelning för oss damer! lommaryds herrarna och DKL delade ut varsit super fint halsband med en Diamntboll till oss tjejer...så nu har vi alla varsin diamntboll! mycket fint! TACK grabbar!
Nicke hängde på talandet och uppvaktade min lilla pappa som ni ju vet är sjukt mycket angagerad i fotbollen...han uppvaktades med en flaska wihskey...dom känner väll min pappa!
jag kunde ju inte vara sämmre jag så jag tog över micken och delade ut vårat tack från damlget, pressent kort på 8-glas till Bosse, Ronald, Pappa och Lena! Ni är Guld värda!


Sen bjöds ju alla gäster på buffé middag som var super god! Vinflaskor, ciderflaskor och groggar började flöda och stämmningen skruvades upp några hack under middagen!
Mitt officiella uppdrag var dock inte slutfört utan efter middagen höll jag och Martina i vårn prisutdelning med priser så som Årets:
Troschock
Michel Jordan
missfärning
känga
Ja som ni förstå det var inte så hemskt seriöst men det var himmla kul i alla fall!

Efter oss var det herrarnas tur att bli uppvaktade, något seriösare priser delades ut av Lasse och Stumpen!
och efter det oseriösa priser i tränare Stumpens årliga oscars gala!
Tex: Årets mål, miss, noll koll 1 och 2 , kung på krogen, röda kort och så måste jag ju så klart berätta att jag vann priset för årets stjärnsmäll...himmla kul eftersom att det bara var priser till herrarna egentligen, snacka om att jag blev pass!
Men för dom som ev undrar så fick jag detta ärofyllda pris för en smäll jag fick nör jag stod i publiken vid en match och fick näsblod! haha bollen som kom farande var nämligen stenhård! haha


Jaja, nog tjatat...eller inte riktigt jag tog över micken vid ett tillfälle till för att dela ut priser för tipspromenaden och där var mitt officiella uppdrag slut för kvällen och i och med det började jag partajja på fullt allvar!
Kvällen bjöd ju på himmla massa dans, ja det var faktiskt dans hela natten lång!
EN KANON KVÄLL HELT ENKELT, som avslutades med pizza hemma hos Icka och joel tillsammans med Ankan och Markus!


Det sista jag ska berätta innan jag lägger mig ner här i soffan och försöker sova lite är att vi också fick 2 nya sponsorer denna kväll...Aneby komun 5000 spänn och Markus företag Passera larm med hör och häpnad 10 000 kr! TACK TACK TACK! förstår inte hru vi ska kunna tacka alla underbara som väljer att tro på oss i Damlaget!
TACK!

So long
puss