Senaste dagarna!

Nu sitter jag så hemma i Aneby en Fredag! det e ganska mysigt och skönt att vara hemma hos mamma och pappa, har inte träffat dom på 2 veckor nu så det  ganska så trevligt! och det e väll just det som e bland de stora fördelarna med att numera bo själv, att det blir roligt när man väl träffar dom istället för att man dagarna i ända ska gå och slösa energi på att störa sig på varandra! det e efaktiskt en MYCKET bra grej med att bo själv...komma hem på besök!

I Torsdags var jag och Alexandra ute på äventyr, vi tog Nallens gammla volvo och åkte till Ullared Eftersom att Alexandra aldrig besökt denna metropol kände jag att det var dags för mig att ta tag i saken och ta med henne dit! Sagt och gjort klockan 05.30 rullade vi mot Ullared och hann inte komma ut ur Jönköping innan Alexandra körde fel för första gg...hur skulle nu detta gå? utan GPS och med alex kråkfötter som hon kladdat ner på ett papper med vägbeskrivningen från Eniro.se? jo man kan undra! men faktum är att vi hittade dock med vissa svårigheter! Faktum är att det var jag som höll i kartan som vi som TUR var hittade i bilen!
Väl på ullared var det som sig bör en himla massa folk och som vanligt blev dte också dyrare än vad man räknat med...men vad tusan! Dock var detta en mycket trevlig dag...så jag kagar inte!

Väl hemma i Jönköping städade jag lite och pratade telefon i sissådär 2 timmar. Bestämmde mig för att gå ut fast jag ahade tänkt att strunta i det...åkte ner till Linnéa Gick till Harrys...tjafsade en stund med vakten eftersom han vägrade inse det faktum att vi skulle stå med på Gästlistan! Kom in så vi precis han se 2 sista låtrana med Måns Zelmerlöw, skakade lite rumpa, tjöta med Alex som jobbade och drack en drink! sen tröttnade vi och gick hem! IOM att jag e lite rädd för att gå hem själv numera så sov jag brevid Linnéa inatt, inte mig emot!

Förmiddagen idag har spenderats till att planera morrgondagen så gott det går! Som ni ju vet e jag ju ett litet fan av att leka...så lite lekar blir det nog att vänta i morgon...likaså fest och bra drag...som vanligt...är ohyggligt taggad...SOM VANLIGT!
Gjorde en av mina bättre inbjudningar idag den löd enligt följande:

"Hej mina kära vänner! Hoppas att allt är sprudlande härligt såhär på Fredagen! I morgon är det Lördagen den 11/7 samma dag som Carl von Linne, 1749 reste tillSkåne för att som ni vet sudera blommor och bin! Samma dag som Apple förra året lanserade nya IPhone med 3G´! Det är också dagen då Ellionor och Ellionora har sin namnsdag samt att Mongoliet firar sin national dag! Något som också inträffade 11 Juli fast då 1897 var att Salomon August Andree startade sin polar expedition från Danskön till Svalbard! DEN DU! Alltså i morgon är ett historiskt viktigt datum som icke skall gå till spillo! :) För att fortsätta fortsätta världshistorien kommer vi lägga till vår egen del till den , för vem finner en anloedning till att inte festa med alla dessa händelser i bagaget? På Lördag är det fest! Kl:7 är du välkomen till Gjuterigatan8G (Nej det är inte jag som bor där men det e jag som är festfixaren) För er som ev är dåliga på adresser så är det hemma hos Alexandra, Linn och Linnéa.Skulle någon vara dålig på klockan så är 19.00 är den lilla visaren pekar på 7 och den långa står rakt upp på 12! Kvällens tema är rosa så du skall klä dig i något i denna underbara färg,skjorta, klänning,slips, skor you name it! Viktigt är också att du tar med ditt glada party humör, samt alkoholhaltig dryck!sist men inet minst Tagga och !hör av er om ni kommer eller ej!
/Ellen

Förmodligen blir det en lika trevlig kväll i morgon som det brular när alla ina goa vänner deltar!

Nu ska jag fortsätta mysa med min underbar mamma och pappa! Världens världens bästa!!!

So long
puss

Svar på allt!

Eniro 118118s tjänst svar på allt är förbannat kul måste jag säga, otroligt barnsligt men endå så uppiggande roligt att se vad som hittar om en visa internet! igårkväll skickade vi ett gäng förfrågningar så här blev deras svar om oss!

Vem är Ellen Karlsson och Linnéa Wickberg?
"Ellen Karlsson Bor på Lingonstigen 3 i Aneby och Linnéa Wickberg på Tingsvägen 9 i Aneby. Båda tjejerna är födda 1989 och Ellen är ungefär 2 m¨nader äldre än Linnéa.
Vi på Eniro 118118 tror att tjejerna ärjätte bra kompisar och att de har mycket kul för sig!
Trevlig kväll!

Vem är Alexandra Källner?
Alexandra Elin Elisabeth Källner är 20 år och 51 dagar.
Alexandra Älskar att resa om det så är på solsemester eller till fjällen.
Med på resan är gärna kompisarna Selma, Tessan och Becca.
Alexandra eller Alex som hon kallas givk på Bäckadalsgymnasiet!

Det här e ju faktiskt en himla bra tjänst om man tex inte själv vet vem man är! :)

I morgon åker Alex oxh jag och ev även Linn till ullared för att shoppa loss lite bra ha saker...min lista är lång men dock e det bara tråkiga saker så som diskmedel och tvättmedel och shampo...självklar även hårspray det e den bästa investeringen i ullared! :)
Dagens projekt går till att fixa fram en GPS tills i morgon, kan behövas när det e jag och Alexandra på vägen...eftersom vår husbil e ute på vägarna och rullar så är icke våran hemma och jag tror inet att familjen källner äger ngn, det är egentligen lite konstigt med tanke på deras lokaliserings förmåga! :) haha nedå..
Ska ta mig upp ur sängen nu och börja leta reda på en, hoppas det löser sig!
På kvällen ska Alex jobba på harrys och det e mix megapols artistjakt där...Gästlistan, JA tack!

ha en fin dag
so long
puss



Back on track!

Äntligen efter två veckor e Linnea Äntligen hemma i Jönköping! som jag har saknat denna underbara människa!
Vi firade detta samt att jag nu har en veckas semster med att köra en heldag ihop!
Vid 12 tiden idag kom hon hit, då hade jag varit vaken sedan 07.00 och sprunigt upp och ner med tvätten hela morgonen!
Båda kände ett behov av att färga till håret så det var dagens projekt!

Efter ett lyckat resultat för oss båda, den ena mörkare än den andra så gick vi till Pinochio och köpte oss varsin Pizza, just då kändes det helt rätt...framförallt med tanke på att jag inte har någon mat här hemma över huvudtaget men också för att det e så himla gott! som sagt just då kändes det helt rätt men nu i kväll har jag haft grymm ångest för den!
Till och med så pass mycket att jag varit innne och kollat stans alla gymm för att försöka bestämma mig om vart jag ska ta tag i mitt liv igen...lutar åt Friskis&Svettis...de har bra priser och stort utbud utav gruppträning!

Linnea och jag har pratat en himla massa minnen idag, vad man kan skratta åt dom tänk vad liten och vilka dumma saker man tycker att man har gjort...och då e det saker som bara är sissådär ett halvår bort!
  
Denna kväll har vi diskuterat idag, den var ju faktiskt mycket rolig och det känns som det var JÄTTE längesen!
Men är det någon som kan reda ut den, för varken jag eller min vänn Linnea minns vad som hände!? :)

Morgondagen är så gott som oplanerad, dock ska jag ev hem till Aneby tillsammans med Alexandra för att hämta en bil så vi kan ta en tripp till GKÅS i Ullared på Torsdag! Iom att det inte är ngn hemma hos min mor och far eftersom dom e i Stockholms Skärgård så funderar jag på att våldgästa Icka och Joel i Äsperyd och spendera natten där innan Alex och jag åker för en heldag med fynd shopping! I annat fall ska jag hem till Jönköping igen och äta kladdkaka med den där Emanuel! Goott!  :)


Nehe nu saknar sängen mig, jag sm inet ör det minsta trött men kanske om man lägger sig ner!

So long
puss

A perfect week

JAG FORTSÄTTER VÄLL PÅ ETT GAMMALT INLÄGG SOM EGENTLIGEN SKULLE PUBLICERATS I LÖRDAG, BLEV NÅGON MISS DÄR TYDLIGEN!

vilken kanon vecka det har varit! Sverige och jönköping är som förvandlat av det här underbar väder som råder...dock verkar det ju som det ska bli något sämmre idag...ingen fara jag jobbar mest hela helgen! idag delad tur 7.00-11.00 och sen 16.30-21.00 Suck! i morgon blir det ännu värre 07.30-16.30...jaja! :)

Veckan har dock varit helt underbar, lite jobb, lite ledig, mycket sol! och dessutom lite fotboll, två kvällar på Twin och igår käk ute med Syster och Joel!

Nu ska jag ta cykeln ner till stationen för att åka ut till Tenhult för första gg idag, sen ska jag hem igen och kolla på en lägenhet och sedan tillbaka och jobba som sagt! Blir nog e fin Lördag det här! :)

SOMMAR VIMMEL


So long
Puss

Idag e det måndag igen, känns inte som det iom att jag jobbat hela helgen, snarare att det e Onsdag - Torsdag och snart dags att vara ledig! Men vet ni vad som är det bästa av allt, JAG SKA VARA LEDIG! :) det e så himla underbart så jag finner knappt några ord...nu har jag min "semester"!

Har spenderat min förmiddag innan jag åkte till jobbet med att gå på stan och försöka hitta ett par skor! Helt otroligt men jag hittade inga som passade! Eller dte gjorde jag ju men inga wow lixom som skapade ett måsta ha begär! suck!

Det är för övrigt även EU veckan här i Jönköping helt galet mycket folk och poliser mest överallt! ett gäng ungdommar som demostererade MOT alkohol. stackars dom! De kan ju inet ha mycket att göra på sin fritid om de ägnar den åt att stå vid hamnkanalen och klaga!
Gillar dock deras "Ropord" ... DOPPA EN HÖNA I EN VATTEN PÖL!
Vad menar dom med dte lixom!? Förstår inte det!


nu väntar jag på att mina små mackor ska gräddad i ugnen och sen ska jag ta tag i disken och sova tidigt!
i morgon e det tvätt, städ och efter det ett efrterlängtat återseende med Linnéa som varit i Kroatien i 2 veckor! ska bli underbart har verkligen saknat henne!