Fredag på Väster!

i skrivande stund sitter jag i Alex och Linns lägenhet på väster i Jönköping!
här e det som dett kackel i hönsgården, det e kanon jag gillar det skarpt!
Dagen har spenderats här i stan, alex och jag har gått på stan hela dagen och letat efter den perfekta outfitten till i morgon efter att ha letet hela dagen efter något som vi inte visste vad det var så kom vi på att det ju var faktiskt black and white tema i morgon på enkelt, inte kan vi undgp ett tema på Krogen!
Så vad gjorde vi?
vi köte varsin vit tshirt med ett svartglittrigt hjärta på och så fick Alex sy om dom lite granna!
blev kanon, resultatet får ni se på bild här på bloggen på söndag eller längre fram!

nu ska jag sätta mig i bilen och åka hem!
So long
puss

Överkörd av schenker lastbil!

Glömde nämna en viktig sak igår när jag bloggade!
På vägen till jobbet igår, lagom stressad kom jag och körde, från utfarten på paperpaks lastkaj kommer en jävla schenker lastbil i full fart!
För det första så kom han från utfart...alltså har lämna företrede genom "utfartsregeln" och dessutom kom jag från höger så han skulle även lämna företräde genom "Höger regeln"...ja jo det gjorde han ju också efter att jag fått tvärnita, eller försökt att tvärnita på gatan som var snorhal! Kunde gått illa det där...men men det gick bra det e ju tur det! vad e det för jävla chaförer som har egentligen? ;)

Ja ja nog om detta, nu e det äntligen fredag...jag e nyvaken och ska snart ställa mig i duchen! sen blir det in till Jönköping för att hitta en ny party outfit tills i morgon! blir kanon:)


Jag e super sugen på ögg macka, så nu ska jag ner och koka ägg! gott
Och förövrigt förstår jag att intresseklubben antecknar det!

So long
puss

Äntligen ledigt!

Nu e det helg igen, gud så skönt! Jag ska inte klaga över att veckan har varit lång för det har den inte eftersom jag var ledig måndag tisdag men jag håller på att bli knäpp av mitt jobb så två eftermiddagar på jobbet räcker gott och väl!
Men nu e det alltså helg som gäller, och den e tajmad och klar in i minsta detalj!

Fredag
Shopping
Mys med flickorna!

Lördag
Träning
Jönköping
förfest
klubb Enkelt
efterfest

Söndag
Bakfulll
Vrigstad Värdshus Cup

ja alltså jag ska ju inte spela cup själv nu om det var någon som tänkte det, utan jag ska ju naturligtvis bara titta på, får se vad jag orkar med!

Men men allesammans
nu ska jag sova..
i morgon kan det bli till att bränna pengar...underbart!

So long
puss

Att göra Malmö!



Dåså, nu har jag vaknat efter en stentuff och skitlång dag igår när jag gjorde mitt bästa för att få ett jobb i Resebranchen!

Dagen började med att jag vaknade vid 4 för att omöjligt kunna somna om, tvingade dock mig själv att ligga kvar i sänge till ca 05.00 då jag en timme tidigare än beräknat gick upp och ställde mig i duchen!
kunde detta kanske bero på en gnutta nervositet? knappast? men kanske så att jag var fruktansvört rädd att missa tåget...så vi kan kalla det nervositet!

Kom i alla fall iväg till Nässjö 20 min tidigare än beräknat och det var kanske bra då väglaget var allt annat än bra!
Fick dock sitta på stationen och vänta på tåget ett tag villket vid denna tidpunkt endå kändes tryggt, ingen stress!
Tågresan ner till Malmö gick bra, hade tänkt att sova men det var ju så klart omöjligt!

Väl framme i Malmö var det SKIT KALLT, och jag skojjar inte när jag säger att jag hackade tänder när jag klev av tåget!
Chrille undrade om jag var dum i huvudet när jag berättade detta för honom och sa att Skåne minsann inte var det samma som Spanien OCH att det inte fann några dåliga väder bara dåliga kläder...så visst nu har jag dåliga kläder med...Tack tack!
...Nä Skämt och sido, på Centralen såg jag nog fruktansvärt bortkommen ut, och letade ivrigt efter en karta! min egna osm jag skrivit ut på eniro var inte till någon större hjälp faktiskt!
Hade Alex som moraliskt stöd i telefonen...Tack för det! Det hjälpte dock inte!
Gick en halvtimme i Malmö för att hitta på egen hand och bestämde mig sedan för att ta en taxi fram till dörren dit jag skulle...Hitta på vägen till taxin turist info och fick där hjälp med en vettig karta...så till sist hittade jag BRA gjort!

Väl på själva arbets intervjun var vi 10 st tjejer med samma mål, och dagen började med att de körde en power point och berättade om företaget, historiskt, framtiden och vad som krövs av en reseledare! efter det fick alla göra en kort presentation av sig själva. Och efter det blev vi indelade i grupper om 3 och våran grupp 4, där vi fick göra ett program för "Vår" barnklubb en vecka på Mallorca!


Efter att alla grupper redovisat sin vecka, var det så dags för de enskilda samtalen...det blir ju alltid välldigt pressat när man sitter där, många frågor som ska besvaras och snabba svar...nej tror inte att mitt sådant gick sådär tipp topp heller och när jag kom ut där ifrån kändes det som jag hade kunnat berätta en miljon mer saker om mig själv som dom hade behövt veta!

Men men nu e det gjort och vi får se vart det leder...inte så illa pinkat att var bland dom bästa av dom som sökte iaf!

Efter intervjun som var klar runt 4 hade jag ju X antalet timmar kvar tills mitt tåg gick hem till Småland igen.
Så i denna kyla satte jag mig och väntade på centralen, där det också var sviiinkallt!
Chrille undrade varför jag inte gick på stan eller liknande, det undrade jag med men det var så förbannat kallt att det bara gjorde ont i hela kroppen när man stack ut näsan...så jag struntade i det! mina dåliga kläder ni vet! ;)
jo jag gjorde i alla fall ett stopp på coolstuff butiken, ni vet det som e en internett sida egentligen! Köpte iaf ett bag in box ställ till mig och kanske framför allt till mamma för hon hade sagt att hin tyckte det var kul! haha det e helt genialiskt, det kan räkna ut hur många glas som finns kvar i boxen, eller hur många vinflaskor boxen motsvarar...GENIALISKT! dessutom kan alla som dricker ur den få varsin färg och en tillhörande knapp så kan man se hur mycket varje person/varje färg asså...har drukit! GENIALISKT!

Men dryga timmar senare så kom iaf mitt X2000 jag somnade innan vi hann anlända till Lund, och det tar kanske 5-10 mellan Malmö och lund...så jag var ganska så utmattad efter en dag med mycket nervositet sådär, vid denna tidbunkt hade jag faktiskt varit igång i 15 timmar!


Bilen stod där den skulle när jag 30 min försent anlände till Nässjö, och snart var jag hemma...skönt!


Nu får vi se vart det här leder, som sagt så kändes det som att dom hade kunnat få mer av mig och att jag kunde gjort det något bättre! Men det blir ju spännande att se vad dom säger om det hela när dom ringer någon gåmng i Februar!

Nu ska jag snart upp och äta Frukost och sen blir det Lunch med Stina på WC och kolla mat till klassfesten! Blir kanon!

So long
puss


Min helg!

Så var det söndag igen, det brukar finnas en tendens att det blir det i slutet på veckan! Nu är dagen iaf här...vad som är fruktansvärt skönt att jag e ledig måndag tisdag! alltså bara två dagar på jobbet dena veckan, mycket skönt!

Helgen då
I fredags när jag på morgonen satt på jobbet och klockan började närma sig 06.00 då jag en kvart senare skulle gå av, för att få ta helg var jag totalt uppe i varv! satt och sjöng med till P3 på radion och ville hellst bara dansa ett varv eller två runt maskinen! det gick ju så klart inte men jag satt iaf där och hoppade upp och ner på min stol!
Sen kom Chrille och va allmänt social och skrapade rutorna med mig, ja jo han på hans bil och jag på min såklart! men det ju trevligt att ha ngn att tjöta med medans man förfryser fingrarna på morgonkvisten! :)
Försökte övertala honom att följa med till Malmö på Tisdag, fick ett sms i lördags att han skulle jobba så det känns som min övertalnings förmåga var sådär i detta läge!
Vä hemma var jag likadan och åt sjungande en frukost med mamma, innan jag gjorde ett försök att sova!  som ni förstår av ovanstående så gick ju detta ganska så, Sådär med och jag var tvungen att ringa Linnéa som var på väg tiär jag gick jobbet lite!
Somnade ca 08.30....och sen, kan i gissa hur länge jag sov?
nej det kan ni inte, och jag vet inte exakt men jag låg iaf i sängen fram till 18.00 när jag gick upp och åt frukost!
Därefter lets dance, och nya serien Samantha...ganska kul!  Ni är ju ocksp tillräckligt smarta för att förstå att jag på inga som hellst sätt kunde sova sen utan spenderade natten med att rensa mina garderober fram till kl 05.00!
hur kan man ha EN överfylld garderob med SKIT eller iaf sånnt som man iinte vill använda....och sen EN garderob med sånnt som man tycker om....som e typ tom! SJUKT!


På lördagen var jag endå trots den sena natten uppe innan tolv, för halv 12 infann jag mig i simmhallen där stina jobbade och vi planerade en storslagen Klassfest inom den nästmsta framtiden...håll utkik alla BF:are!
Sendan sedvanligt träning som denna gången faktiskt gick ivanligt bra! Skönt!
Och sen hem och sen raka spåret till Jönköping!
Här bjöds jag på Chrilles fantastiskt goda räkmackor...han e la för duktig? och sen dök resten av gänget upp och vi spelade Rappakalja...Albin vann efter en spännande final mellen oss två!  jag hatar att förlora! Men grattis då för helvete ALBIN! ;)

Idag söndag har jag terroriserat Chrlle och Pillan, haha dom e för himla roliga, jag gilar dom skarpt!
Blev Pizza på Alcamo,några avsnitt av en fyra för tre och massa skitsnack! Juste en sväng på A6 medjag fann äntligen en randig tröja jag ville ha kanon!

i morgon blir det en sväng på stan här innan jag åker hem och vidare till tranås med Spelar rådet för att kolla match ställ på Teamsportia!

Och sen e det tisdag, Tisdagen den 20/1 så klockan 07.30 sätter jag mig på tåget till Malmö och 19.14 åker jag hem igen...förhoppningsvis nöjd över vad jag åstakommit på anställningintervjun på Solresor!

Nu är det faktiskt dags att sova, Pillan sover för längesen! Egentligen känner jag att min hjärna behöver rensas och att en promenad hade varit kanon! Men själv vågar jag inte gå i ekhagens kvarter!



vi lär höras
so long




 


Glädje besked!

Jag orkar faktiskt inet uppdatera om vad som har hänt sen jag skrev sist, det var ju jätte längesen jag skrev så det skulle ju bli massa att säga!
Men jag har haft en god jul och ett gott nyår även om jag på nyårsafton jobbade till 23.15 och han preciss hem till tolvslaget!

Vad jag däremot ska berätta om är det faktum att jag idag har fått ett mycket glädjande besked!
På min mail låg idag ett meddelande och väntade, jag ska nämligen åka på anställningsintervju på Solresor!
Så den 20 Jan ska jag infinna mig i Malmö och Solresors huvudkontor för att slåss om att få en plats i värmen i sommar!
håll tummarna!


Nu blir det till att kolla färdigt på Järfälla - AIK matchen i superligan som går på TV, dock uppdatering fårn Mullsjö - Umeå...Mullsjö Leder! Sen ska jag försöka städa lite här i Marcus lägenhet och börja packa alla mina saker för på Onsdag kommer Marcus hem!
jag har serperations ångest för lägenheten,,,!


Hursom idag e jag mest glad!

So long
puss

Det går trögt!

Det trögt här och det e nog minsann dags för lite uppdatering!
Men först ner till Wook och CO med Alex och få lite mat i magen!  :)
Sen kan det nog bli lite shopping, måste för övrigt köpa något till min tillfälliga hyresvärd Marcus!
Men vad köper man!? lite hjälp tack!

So long
puss