Hostan...

usch, jag har verkligen åkt på jordens jävla hosta! hostar helatiden, så mina lungor känns som dom e på väg upp typ! inte helt skönt!

Eftersom folk från flera håll har varit på mig om att blogga lite oftare så ska jag försöka göra det, det e ju kul när det e uppskattat lixom!

Egentlugen var ju tanken att jag skulle stå på dansgolvet på Club Caj nu, men eftersom jag inte känner mig pigg nuså varken kan jag eller vill jag ut inatten! bra ellen!
kom faktiskt på digag att jag nog ska ta och börja lugna ner mitt uteliv litegranna, men först fest i helgen med fotbollen och nästa helg fest med jobbet! så ngn gg efter det då ska jag börja skärpa till mig!



Himmla massa tjafs i fotbollen med, jag hatar faktiskt dom idioter till gubbar som sitter i styrelsen! de har inget där att göra!Löser dom inte upp den kris do själva har satt sig i nu...så ska jag se till att gör amitt liv till en kamp för att sätta dom och hela ANEBY SK i skiten så det så! jag e arbetslös snart med så jag har massa tid till det!


nu hosta vidare
soo long

Söndag, whatever?

Brukar jag va deppig på söndagar? Brukar jag ha ångest för att det e arbetsvecka på G...jajjemän!
Men idag känns det bara bra, förbannat bra!
nu e jag ledig tills på Lördag!

så en liten sammanfattning av helgen kanske?
Efter att ha jobbet Natt förra veckan sov jag ju så klart på Fredagen!
jag hade ställt klockan och bestämt mig själv för att gå upp kl:11 för att, hinna sola, packa och duscha innan det var dags att bege sig till Jönköping!
Jag kan här erkänna att jag var så jävla trött att jag knappt mins det läget där jag ställde om klockan på 12.00!
Klockan ringde ju så klart kl 12.00, men det minns jag inet heller...en sissådär halvtimme timme senare kom i alla fall pappa och drog upp mig!

Bestämmde sedan att jag skulle vara i Jönköping i god tid så jag skulel hinna med A6 innan jag skulle vara på Gräshagen kl 16.15! jovisst klockan var ju vara halv 1 så det skulle jag ju hinna...lungt!
Jovisst ni känner väll mig!
Klockan 16.00  sätter jag mig i bilen för att beger jag mig mot Jönköping, så man kan säga att jag varkligen var ute i god tid...jag hade ju en hel kvart på mig till Jönköping!
So ni ju förstår så var det ju inte speciellt realistiskt att hinna i tid, inte blev det bättre av att en olycka inträffat i Bälaryd och frammkomligheten var något stoppad!
klockan 16.50 stod jag till sist iaf innanför Andreas Dörr!
då var jag bara 50 minuter sen, och hade inte hunnit med att sola eller springa på A6!
:)

Skjtsade ner Andreas med två vänner till Stan, och åkte sen upp till A6...till sist!
Köpte nytt smink och en sprillans ny klänning! :)

Efter detta blev det till att åka Till Bymaken och Linnea och förbereda sig för kvällens bravader!
Vi började festkvällen hos Alex där vi drack 1,2,3 haha eller kanske mer vin! och sen mötte vi upp Linn som va ute med jovbbet utanför Sliver där vi sen spenderade kvällen!

Vilken kanon kväll det blev, men som alla vet...jag gillar sliver så jag e inte förvånad över att den blev bra!
Efterfesten varade också till sissådär 7 på morgonen, efter att ha diskuterat allt mellan himmmel och jord med Linns chef! haha

på Lördagen kan jag ju då alltå säga att jag mådde som jag förtjänade och låg mer eller mindre totalt död i Linneas säng, tills jag var tvungen att bege mig hem då jag skulle jobba kl 17.45

Väl hemma efter en mycket slirig bilfärd hem somnade jag till det inet fanns ngn återvändo för att åka till jobbet och där bli inlåst i 12.5 timmar! Som tur var rullade maskinen som en klocka hela natten så det ska väll erkännas att det var ganska enkelt indragna övertidstimmar! TACK för det!

Så idag har jag ju sovit, och man skulle kunna sammanfatta det som så att jag inet har hunnit med så hemskt mycket den här helgen men eftersm jag har Ledig vecka gör det inet så mycket!

På Tal om ledig vecka så kommer den bli kanon,
Måndag: Fixa oitfit till Tisdag och innebandy träning
Tisdag: Jönköping för att sen gå ut på Sliver på Kvällen!
Onsdag: OPLANERAD
Torsdag: Fotbolls träning, sen Club Caj på Karlssons
Fredag: Fixa för avslitningsfesten + EV en liten sväng på Afterworken på Klubb Enkelt
Lördag: jobba 06.00 till sissådär 16.00 sen Stora guldfesten med Fotbollslaget!
Söndag: LEDIG!!! Tyvärr måste jag nog hjälpa till att städa efter festen...annars bara återhämtning!


Så jag tackar för en bra Fredag denna helg och ser med stor glädje fram emot den kommande!

soo long
puss









"Du träffar nån nu va?!"





Mer av min Fredagsmorrgon!

Egentligen så hör de här bilderna hemma igår, men eftersom att jag inte kunde hitta min sladd till mobilen så hamnar dom här nu i stället!




Först och främst ska här publiceras en bild på Andreas, han kommer bli JÄTTE glad för det! men vem skulle inte bli det när man får vara med på ellenkarlsson.blogg.se?! jag bara undrar lixom! och jag blev skitglad i natt med, när jag såg att han piffat till mina hörlurar genom att skriva bitch på dom...fast han hade tänkt att skriva Snygg Ellen!
Jag menar det e ganska likt varandra  så det e inte konstigt om det blir fel ibland! ;) hahahahah men det var gulligt Andreas, det var det! ;)





Vännskaps kärlek är en fin kärlek! hahah



På tal om att vara gullig så kände jag för att vara det o går morse vid skift byte! jovisst jag var nästan kärleksfull för att förgylla en annan levande människas liv! asså tänk och komma skit trött till jobbet, och så e det någon som har ritat ett hjärta till det, med DITT namn, fan va glad jag skulle bli! jo jag söger då det...mer hjärtan åt mig, mer hjärtan åt världen!





Nu sova
soo long
puss










06:44

Jag sa: Du kommer aldrig få mig dit du vill!

Du sa: Du vet väll inte vad jag vill!?

Jag sa: Nej det vet jag ju inte iof, men jag är för svårflirtad för dig, så du kommer aldrig få mig dit du vill!

Du fick mig dit du ville och lite lite därtill...!


Snart snart snart ska jag lägga mig ner och sova, fy fan va skönt!
Sen tänkte jag komma upp tidigt sissådär vid 11 tiden, sen sola och sen åka till stan och shoppa! Världens bästa botemedel för människor som deppar!

I morrgonkväll blir det även tjejmiddag hemma hos Alex och Linn i Jönköping, Thats great!





Jag ska förbi och hämta min mobil...det är världens sämsta ursäkt för att få träffa dig! och det vet vi om både du och jag...fan!



soo long
puss


What about thinking!?

Antingen så täker jag för mycket, eller så tänker alla människor såhär mycket? jag vet inte riktigt men nånting är det ju...
när jag går och lägger mig så ser jag hela "historian frammför mig", jag ser det och jag minns det så himmla väl...

Hur jag stod framför spegeln efter mycket om och men, jag minns till och med vad jag hade på mig, klart och tydligt...rödvit randiga shorts, beige blus och ett svart sidenabnd i håret! jag minns att vi gick från Rådhusparken för att sätta oss på piren, jag var nykter, jag skulle till arlanda dagen därpå!
Jag minns att vi kom upp för trappan på Saltkråkan, jag minns att där spelade en trubadur jag minns att det var fint väder!
Jag kommer ihåg att det första jag ser när jag kommer upp är bodet i mitten, fullt av grabbar...dina grabbar!
Att vi sen blev bjudna till erat bord, att jag skulle lära dig att posa framför kameran...att du faktiskt var allmänt på och jobbig :) att du ville ha mitt nummer....att du fick det!

En träningsdag, säg 2 dagar senare, det var varmt som satan och hela laget sprang runt i sport top. ringer telefonen OMG "its him", Amelia fick svara...säga att jag inte var där "Vi har tränat klart men Ellen är ute på en extra springtur" Jävla löngnare e vad jag e!


Jag tänker på alla samtal du ringde helatiden, och MSN, ska vi ens prata om MSN vad du tjatade, jag tänker på att jag tycket du var världens jobbigaste mest hela tiden! vem av dom var det? "Ja men det var ju han som var lite äldre han den jdär obbiga!"

När föll jag? här föll jag så hårt?
Jo jag minns det med, efter min första dag på jobbet stressade jag hem, slängde mig i duschen! vad ska jag ha på mig? vad fan ska jag ha på mig? Jo, tänk er mig springandes här hemma och hela min garderob låg i tvätten efter en vecka inneboende hos Matilda för att fira studentveckan!
vad gör jag, jo jag stressar lite till för att hinna till a6! jag köper en ny outfit! ni känner väll mig?

När jag blundar för att lägga mig och sova ser jag framför allt kvällen hos dig!
hur jag egentligen är supernervös men gör allt för att dölja det ALLT...!
Vi kollade på walk the line, tror ni att jag förstod nånting av filmen? nej...

jag fick en puss, en till och sen var jag såld helt såld!

Kan inte nån driva ur mig de här tankarna! jag vill kuna sova, kunna blunda utan att se stunder med dig!
Detta kan ju helt klart ses som ointressant att läsa...men det ju min blogg!

snart ska jag till jobbet

soo long
puss

Gamla tankar, Samma Tankar!?

Jag har preciss rensat lite i min dator och fann där min gamla dagbok som jag skrivit i från och till de senaste 2 åren. jag läste och fann ett inlägg från i sommras:

13/7
"En människa som vägrar att stanna upp!"

Så länge jag är i rörelse, jobbar, tränar eller kanske framför allt festar så vägar jag att känna efter, aldrig!
Då mår jag bra prima och som en prinsessa!
med några cider, eller hen halv flaska vodka känns det ännu bättre!
Att stanna upp är farligt...att stanna upp kan få biverklingen att man släpper den glada fasaden, den fina fasaden som alla andra ser!
Jag sitter nu på en camping, exakt var vet jag inte...jag har bara följt med..för att för första gången på säkert en månad, det räcker inte en månad 2, 2,5, 3 (?!) jag vet inte har inte en aning...när var jag nykter en hel helg senast?
men som sagt så länge jag är igång och in action då går det bra då mår jag bra! Jag kan lova er alla att hade min mamma läst det jag just nu sitter och skriver skulle hon på allvar börja undra om jag är alkoholist!
I min lilla perfekta värld räknas inte tiden emellan festerna, det e då jag mår bra och det e då jag är den personen jag vill vara, det man kan fundera på är om den personen jag vill vara är den personen jag är?

jag fastnade hårt för dne där sista raden där...tänk om det e så, tänk om den Ellen som jag vill vara inte är den jag är! FAN varför ska jag fundera så himmla mycket va?! egentligen borde jag nog vara himmla nöjd med mitt liv!


Ikväll tänker jag på Ylva! hon e förbannat bra!


nu sova
so long


Närmaste framtiden, taggar!

Den här dagen började fruktansvärt bra, det var längesen jag var på sånnt gott hummör som jag var när jag vaknade!
halsontet är faktiskt nästan borta så jag ska nog gå och jobba i natt, eller om jag ska stanna hemma, bara för att det e skönt! ska fundera på det! ;)

Ibland blir jag lite extra glad, som tex när det händer det där lilla extra, det gör det nästa vecka när jag har ledig vecka! då e det Tisdagsnatt på Sliver som gäller, med 90 tals tema? kan det bli bättre...på med jeansen som var på tok för lågt skurna, på med midjetröjan med spice girls tryck på, på med platågympadojjor som man inte kan gå i frammför allt på med tatto armbanden och halsbanden...minns ni dom? ni vet dom där plasthalsbanden som man kunde dra ut, och som skulle se ut tom tattueringar? VILLKA TIDER! :)

Den stora frågan är bara hur jag ska lyckas dra med mig flickorna både på Sliver på Tisdag och Caj på Torsdag! Det måste ju gå på ngt sätt! ;)Tjejer ni bangar väll inte? Nej jag tänkte väll det!

men den stora frågan först och främmst kanske, vad gör vi i helgen? vi har ju en fredag lördag att ta hand om till att börja med! Middag på harrys? hörde jag ett ja? bra!

Jag håller faktiskt på att städa mitt rum, det g¨r inte

Sjukling!

Dåligt uppdaterat här, ska göra ett försök att berätta mitt senaste gossip! haha

efter att ha gått med halsont i en hel vecka gav jag går upp på jobbet, och lämnade skutan klockan 02.00 för att gå hem och kurera mig! kanske inet så smart av mig att ge mig ut i vimmlet i Lördags när jag redan innan inte mådde bra men vad tusan!?
Hur som haver nu sitter jag här med en duktigt ömm halls och tycker synd om mig själv...nejdå så illa äre inte!



Så här snygg e jag förövrigt på jobbet, så här dammig blir man förvrigt när man har SK, CIL Cleaning inspection lokation...Det e lika tråkigt som det låter!

Jag gjorde min näst sista helvetes vecka, alltså förmiddags vecka på Attends förra veckan och avslutade alltså Arbetsveckan med att jobba till kl 16.30. jag jobbade för övrigt inet på min egen tråkiga maskin denna dag utan var utlånad som extra personal på en annan, himmla skojjiga folk som jobbar där jag gjorde mina kamrater glada denna fredag genom att bjuda på fredags mys godis...som jag förövrigt fått av Micke som jobbar åt Thorebrings med att fylla på godis automaten...det e bar med kontakter!


Leffe var glad att jag fixade fredags mys på jobbet...Ahlgrens bilar och Zoo apor...ALLA gillar det!

...Duktigt trött åkte jag iaf hem för att sedan bege mig ut till Syster och joel är jag blev bjuden på mycket god mat och trevligt sällskap, som altid! <3
Spenderade natten på deras soffa, den e ny och iprincip världens skönaste! hade dte inte varit för att jag hade fruktansvårt ont i halsen hade jag sovit som en princessa där! :)

Vaknade på Lördags morrgonen och mådde om möjligt ännu sämre! frös och kännde mig allmänt krasslig, samtidigt som min hals var på G att ge upp totalt, och jag lät mer eller mindre som en kåka!
Skulle det stoppa mig, nej det var ju lördag! Med alternativet Jönköping eller Tranås med tjejerna valde jag tranås...And Tranås it is! Jag hade inet varit där sen studenten så det känndes spänannde! Träffade i alla fall några välbekanta ansikten, men måste säga att jag e lite besiken, hade hoppats att jag skulle få se fler kändisar!
En mycket trevlig afton blev det i alla fall, en förfest för fyra hemma hos Ylva i Eksjö med vin och mycket tjej snack begav vi oss i alla fall till Tranås som sagt!
Vin och trevligt sällskap e great...Sa jag att jag har börjat gilla mousserande vin?!

Ska passa på att ge Johan Fridh en elogé för att han var så himmla duktig på att bugga! och faktu e att det  så förbaskat kul att bugga...pappa har ju altid dansat lite med en, sen man var lite så helt främmande är det ju inte...därför sökes bugg kurs parter nu...Någon?!
Och sen tänkte jag be Johan om en dans snart igen när jag inte har tub tops kläning som åker när när man snurrar...det var inte lika roligt att dansa med en hand, så nästa gg en bättre outfit...blir det bra Johan!?

Det är på det stora hela vad som har hänt den här helgen...Söndagen spenderades ju som alla förstår till återhämtning!


Soo long
pudd

Smärta!

inte för att jag vill visa upp mina lår för hela familjen, men det här e sjukt...det här e smärta! :) haha

Vi hade för dagen en ny tränare till innebandyn! han skulle nog visa sin power och sådär så han hackar på mig oh elin som e backar att vi ska täcka skott! tro ni inte fan på at kille drar typ stenhårt...och träffar rätt på mitt låt...såklart! haha det tycker jag e gulligt gjort av en ny tränare! haha


Ni förstår ju ungefär hur snyggt det här kommer vara imon...inte alls!


hehe men jag e ju inte den som e gnällig för sånnt!

sova nu
soo long

Innebandy måndag!

Nyss hemmkommen från solariet, mumms det e perfekt att få ligga där och sova i 25 minuter till värmen! man kan verkligen drömma sig bort att man ligger utomlands, för ja jag måst ekomma iväg utomlands snart! :)

Eftersom en viss person på jobbet inte jobbar med oss denna ecka så har degen på jobbet faktiskt varit...hör och häpnad...bra! så skönt!
och snart ska jag iväg och lira innebandy...kan det bli bättre?! skulle inte kunna tro det va?! tänkte jag skulle lägga ut lite bilder från helgen...de kommer senar ei kväll så håll till godo!

soo long
puss

Livs kvalité!

4 dagar av livs kvalite börjar gå mot sitt slut! eller hade det inte varit för att jag ska jobba kl 06.00 i morgon så hade jag kunnat spendera min söndag på olearys tydligen...jag ska inte prata om varför eller vem som försökt få med mig, några av er kan nog gissa! varför? vad har han i kikarn nu?

jaja så jag har alltså spenderat Torsdagen och hela helgen med underbaringar i Jönköping!

Torsdagen:
Började med att jag jobbade 14.00 till 18.00, grejerna va packade och eter att ha tankat drog jag direkt mot jkpg! väl där duschade jag och gjorde vid mig för att sedan åka på förfest! sen var det ju då alltså Sliver som gällde! Alex och jag blev fotade av fotograferna inne på sliver i en uppbygd studio de hade kvällen till ära, ska försöka få fram bilderna så jag får se hur de blev! efter Sliver blev det pyttipanna alá Ola!


Fredagen: hade jag min livs tur när jag en timme för sent kommer ner till bilen för att lägga i parkerings pengar till bilen, när jag kommer halvspringandes tror ni inte på fan att en lapp lisa kommer gåendes över vägen, snacka om  tur!
hade jag varit 5 minuter senare så hade jag nämligen fptt minst 400 kr i böter...så tack gud!:D efter denna chock över att jag för en gångs skull hade tur låg Jag, Ola och en något bakfull Pillan i Alex och Linns soffa en hel dag! på kvällen svullade vi godis och kollade på idol och senare Ylvas box med en fyra för tre...fan va bra det programmet va! haha skit kul!

Lördagen: Till en början extremt stora problem med hur vi skulle spendera vår kväll, hemma eller utgång? hmm det blev utgång I Love it! 
så Alex, Jag och Pillan bokade middags bord på Harrys...kanske mest för att kunna stanna där och festa sen haha eller snarare på Sliver tack tack! har man inte åldern 23 inne så får man ta till vissa knep! trevlig kväll med trevliga brudar OFC

och så idag Söndagen med då: jo den har varit något trött men endå bra, Farsdag med ju så god mat med hela familjen! det tackar jag aldrig nej till!

i morgon e det jobb kl:06.00 som gäller och sen innebandy häärligt!
Jag skulle faktilskt vilja satsa lite mer på innebandyn, så jag ska be Joel om lite hjölp och special träning...Joel e nämligen duktig!


så nu sova
so long
kram

Soon soon soon!

Snart, snart e det dags att ge sig ut i vimmlet igen, jag bara älskar´t! Har jag sagt det innan förövrigt! haha

Jo men så e det faktiskt att i morgon ska jag gå upp hyffsat tidigt, hjälpa pappa med saker till "seger festen" ...för övrigt måste folk anmäla sig till den festen, skärpning!
Sen till Gotahälsan kl 14.00 för hälso koll...sen jobbet fram till 18.00 sen drar jag igång!
Asså jag hade massa att skriva om, men jag e så jävla trött igen...måste hitta en bättre tid för mn blogg...efter jobbet e en katastrof!


nu går ögonen igenö...
doo long

Wohhooo

Whoooo!
Man kan ju bli glad för mindre, jag blir gadför att påTorsdagfår jag gå ut, på Torsdag får jag gå på Sliver!
Har man tråkigt på jobbet kan man gädjas åt sånna saker, ochvisst gädjer jag mig åt att få gå ut!

saken är den att den här datrns tangetbord e dumt i huvudet så jag skriver mer när jag e hemma om någratimmar!


So long
kram

Månda:n han är mallig först han är...

Så First day of the week, skönt att den är över...närmare helgen då jue! :)
Men har överlevt dagen på jobbet någorlunda smärtfritt..endast ett par disskusioner som gjort mig irriterad...inte mer än så...det är smärtfritt i det här fallet! :)

får jag ledigt sissådär 2 timmar på Torsdags kvällen då jag går av för den här veckan blir det utgång i Jönköping...kom igen! :) Linn du vill la?! nånn måste ju vilja, sliver kom igen nu tjejer! :)

På Torsdag ska jag också på hälsoundersökning betald av Attends AB..känns sådär och jobbigt med massa frågor som ska ställas och sådär men det går nog bra det med!

Nehe, nu ska jag sova upp innan 12 imon kanske? ska ta tag i mitt liv och börja sola! :D

So Long
Puss

Äntligen över!

Äntligen har jag jobbat klart mitt lubo pass för den här månaden 25,5 timmar fy fan! men nu e jag hemma och ledig till kl:14.00 i morgon!
Jag älskar verkligen inte endel av mina jobbar kompisar, så arg och irriterad idag att jag höll på att börja gråta...ni som känne rmig att blir jag så arg att jag börjar gråta...DÅ är jag arg!

Senare ikväll ska jag informera er om BAM on skiver som e på torsdag!
KOM ien klart vi ska på det:P


men somnar nu så
so long

Fucking work!

Det gåråthelvete på jobbet an jag säga...och hur länge som hellst innan jagfår komma hem! Villhem nu!
Dessutom har jag skit ont inaglarna;)lill nageln har gått av med...skit också!