Over line!

Gosch, jag e trött, men vill inte sova! jag e trött på att vara hemma, redan! har bara vart hemma några timmar nu första gg på en hel vecka och jag vill redan åka iväg igen!


helt ärligt så ska jag gå och lägga mig och sova snart, deppar en smula för att de andra festar nu och firr halloween, men inte jag jag jobbar imon...suck!

eh det var nog inget speciellt jag hade att säga med det här inlägget tror jag...lixom inget intressant för er att läsa så...äsch jag lägger ner!


natti natti
so long
kram

Hatisk Fredag!

Vad deppig jag blir att det e fredag ?!?!?! helt sjukt jag vet, men hur kul är det när man ska jobba hela helgen? och hur kul är det när det e halloween och man ska jobba när alla andra ska ute? inte så himmla skojj va?! men jag får väll glädja mig åt mina vänner som kommer få en kalas kväll ute  vimmlet!

Jag fick mig iaf sissådär 1 ½ timme i vimmlet igår, jag tackar för detta! så efter att ha stått i kön in till Caj i sissådär 1 timme säger vakten att vi inte kommer in, nej! Då ska här tilläggas att det regnade som fan och blåste så det var ju såklart lite deppigt! Pillan där emot kom ju in men det e ju så, är man blond så, ja ni vet ju vad som sägs om det där med blondiner! ;)
Men skamm den sen ger sig, jag dumpade min jacka till Linn och gick rakt in genom den andra ingången, eftersom jag inte hade någon stämpel så stoppade ju självklart vakten mig, han var trött och orkade inte tjafsa med mig så han släppte in mig endå...TACK TACK!
club caj bjöd på bra stämmning och mycket folk på dangolvet, himmla trevligt!

juste för första gg i mitt liv blev jag erbjuden knark på krogen, helt sjukt...er jag ut som en tjej som var sugen på en lina!? neej, juste!
killen i fråga bara "Hallå tjejen, vill du ha ngt att dricka? vad? en cider varsågod....du om du vill snorta något sen så e det bara att säga till!"
jag bara ehh va?
Ja om du vill ha ngt annat än alkohol så kan du bara säga till mig!
NEJ tack sa jag jag håller mig till alkoholen och så vände jag på klackarna och gick...spillde ut halva cidern över min tröja och bestämmde mig för att ställa undan cidern för att inte riskera att idioten lagt ngt i den...så så var det med det! men igen, ser det ut som jag vill knarka? hahahaha

jaja, just nu sitter jag och skriver med mina sprillans nya naglar som jag var och gjorde igår, det e lite knapigt att komma åt tangenterna men det e nog bara en vanesak!
det tråkiga e att en jävla nagel redan har spruckit så den får nog vara dte i en vecka så får jag fixa till det nästa gg jag e i stan villket alltså blir på Fredag nästa vecka...då kanske det ar rykt några fler naglar, men vi får se...jag känner mig fin i det i alla fall

jaja nu ska jag umgås med pillan, eller försöka iaf, hon sitter och pratar med Chrille så det kan bli svårt att få kontakt...igen ni vet ju vad man säger om blondiner!


so long
puss

Mitt i Göteborgs natten!

Jo. det e mitt i natten...igen! Jag är en natt människa så är det bara, om det e bra eller dåligt det vet jag inte...men...thats me!

Jag har haft en underbar dag, verkligen helt underbar!

Shopping på förmiddagen med kära Syster! Det var inte bara shoppingen som bjöd på en hel del nytt utan även sällskapet som ni ju förstår!
Min syster är min totala motsats, och då menar jag TOTALA motsats våra hårfärger e lixom bara som ett tecken för det hela!
Och eftersom att hon ju e den som är mest vuxen utav oss två så kommer hin med de bästa svaren, eller inte svaren för egentligen får jag inga direkta svar men hon är där, lyssnar, lyssnar utan att dömma! sh´s great!

Hon har även tänt lite spirit innom mig igen...min Framtid! tvingat mig in på alla sveriges resebolag för at ta reda på möjligheterna till att få jobba hos dem, tydligen kännde hon ngn som jobbat som reseledare i flera år så hon skulle undersöka saken lute där med! Jag ska kolla upp saken i alla fall och sen får vi se vart det leder...jag vill ut i världen, men vill jag verkligen det själv? klarar jag verkligen det själv?

Efter en hel dag på stan, somnade jag som en stock i sängen i ca 2 timmar! när jag vaknade var det snart dags för Icka som ska till skolan om några timmar att sova, så jag fick gott roa mig med att kolla på Sex and the city filmen som icka råka ha på datorn! här kan man tala om att få spirit, Frendship for ever lixom! ;)

I morgon tar bussen mig hem till Småland, Jönköping, Aneby...REALITY igen! det e lika bra, jag kan inte rymma ifrån kännslor, det går inte och jag vet om det! Så snart hemma igen!
Hoppas fortfarande på Caj imon, den ultimata avslutningen på min Lediga vecka, den ultimata kvällen med ultimata människor, och jo även om det inte blir sång, högklackat, barcardi och Club Caj så blir det med ultimata människor!

Nu ska jag sova
So long

Göteborgs innebandy!

Just hemmkommen från innebandy, från hjärtat av Göteborg! jag hade önskat att jag kunde säga till hela världen att de ringt från ett div 1 lag och ville att jag skulle komma och prov träna med dom, men nej det kan jag ju inet stämma men jag hade bra gärna velat att det var så...men vet hade inte det? Nej får nöja mig med att lira innebandy på Fysikens gym, fritt för alla som vill vara med och lira...dock fick jag kommentaren "kom på Fler innebandpass, inte bara dom med tjejer, kom på killpassen med"


Syster behöver datorn nu så..
So long
kram

Chalmers nästa!

Sitter i just detta nu uppkopplad på Chalmers nätverk, det får man ju egentligen inte när man inte går här..men jag gjorde det endå!
Syster sitter på föreläsning till kl:3 så jag lär får sitta här i en kvart till eller så!
haha måste erkänna ett det känns lite tufft, haha ska också erkänna att det här är så nära chalmers student jag kommer komma! men det räcker väll med ett snille i våran familj!
Känns underbart att vara i storstan i alla fall...jag gillar det, gillar atmosvären! :)

Har också hittat detta Berså nightclub som jag varje vecka får ungefär 25 sms ifrån ang någon form av vip lista, och ajg har inet den blekaste aning om varför, men det e väll trevligt, men det blir lite tjatigt och för att erkänan blir man alltid lika besviken när det e dom man får sms ifrån Onsdag, Fredag, Lördag...men det kunde ju varit värre! :)

När syster kommer ska vi hem och lämna packningen som jag släpat på hela dagen, sen mat och sen ska jag på innebandyn som nämt! himla skön tillvaro!


Jag glömde mina stövlar hemma, och får överleva med vita tygskor som e skit fula! haha Jag överlever nog! :)

So long
Kram

02.13

Nu äntligen e jag klar, har packat i flera timmar känns det som men nu e jag äntligen kl, det syns att jag bara ska vara borta Tisdag,Onsdag och hem på Torsdag mitt på dagen va?!
Asså, det blir lite packning vare sig man vill det eller ej...!

För vet ni, jag åker nog hem på Torsdag, och vet ni jag har nog övertalat Linn att Följa med på Caj, Yes alltså!
Jag hoppas kunna övertala Pillan och Ylva med, men dom e duktiga...i den finanskris som råder i världen råkar dessa två pinglor tyvärr inte vara något undantag! gav Pillan tipset att hon kunde samla pantburkar, det gjorde man ju för tusan alltid när man var liten, och så räckte det till ens stora glädje till en glass på Pias Kiosk i Aneby! Perfekt!
Dessvärre tror jag inte att det räcker den här gången, men eftersom jag e så oförskämmt taggad så hoppas jag att dom kanske hittar en bortttappad 100-lapp eller två!

Nu ska bara alla 100 lampor släckas på nedrevåningen sen ska jag sova, bussen går vid 9 imon så jag måste upp tidigt, urk!


So long
Kram




            

Insperation

Asså tänk at man alltid tror att alla andra har det så himmla bra, tänk att man alltid tror eller i alla fall jag att bara för att folk vet vem man är, bara för att man typ är en av de snyggast i världen...(Som jag ju faktiskt tycker att denna människa är) så har man inga problem, man är aldrig ledsen och människor sviker aldrig, så fel jag kan ha!


skänk mer styrka till mig och till Carolina Gynning, för alla hatar människor whos is let you down...

Gynnings Blogg:

söndag, oktober 26, 2008

THAT-FUCKIN-FEELING

Det finns en känsla som jag har, som jag inte orkar med. Den tynger mitt bröst och får mig att andas tungt. Den paralyserar mig och jag måste bara ligga ner. Ligga ner med mig själv. Det finns någon som har fuckat upp mig, som har hypnotiserat mig. Jag måste bli av med känslorna, men hur? Kan man onanera bort dom, supa bort dom, nej man kan bara vänta. En dag är den borta, då är jag fri. Men, hej då kommer det en ny. Thats life.


 


 

sooo long


Start på ledig vecka!

Jag startade min lediga vecka på samma sätt som nattveckan avslutaded...vaken till 06.00 och sov till typ 16.00! i morgon ska jag dock vända dygnet då bussen går från Aneby till JKPG kl 09.00 för att sedan ta mig mot Göteborg! En vecka i Göteborg, underbart!

Så himmla skönt att åka bort från allt, dock e jag lite ledsen för att linnea nog åker till sthlm och sviker mig för att åka till Stockholm, jag vill också...fast egentligen e jag mest ledssen för att hon nu inte kan följa med på Club Caj, det hade vi ju bestämmt! Skit med..   
Så om det e någon som e ledig Fredag och vill följa med till Karlsson och Club Caj, give me a Call!
kanske vill familjen wickberg ha med sig ett extrabarn, ja!
 ;)
måste fråga!

Asså jag skulle hemskt gärna vilja ha med lite filmklipp här på bloggen, asså typ sånna som finns på youtube som jag har sett att månag har...hur fan får man in dom hit? hjälp mig någon!


bara så ni vet så e mina vänner världsbäst...tillsammans e vi bäst!
För övrigt var det en skit tråkig innebandy träning idag, ser fram emot innebandyn i Göteborg nu! :)

So long
puss

Två för 20:-

Mammas vänninnna på Besök:
"Jag har köpt två reflexvästar, 2 för 20 kr...skit bra livförsäkring!"
himmla bra sagt, faktum e att det e sant, så nu ska jag uppmana alla att köpa reflex väst! KÖP REFLEXVÄST på ica i Aneby får du just nu två för tjugokronor, en endaste liten tjunka...skitbra!

kollar på parlamentet nu med,
"Vad är Ullared?!"
"MQ för idioter!"
haha kul!


min helg har för övrigt varit mycket bara och en kanon start på min "Lediga vecka!"
Fredagen har jag ju redan berätta för för alla er som läser!
Lördagen började med att jag hämtade Pillan och tog med henne hem till Aneby, kvällen bjöd på förfest på kapellgatan hos Stina! Nästan lite känsla av "moppegänget Reunion" kanon!
Förfesten bjöd även på bullens korv med bröd, himmlagott ihop med vittvin! haha
Sedan gick vi ner Till WC där det faktiskt var mycket folk denna kväll, liveband osv...kanon kul!
Eftersom att Pillan och de andra som var och hämtade grejjerna hos stina för att sedan skjutsa henne till pojkvännen i marbäck glömde ta med min jacka med min husnyckel så fick vi sova hos Fridh, så himla mysigt att sova sked alla tre! haha

i morgon hoppas jag att pappa kommer hem, hoppas lilla älsklings pappsen!


so long
puss

Jönköpings morrgon!

Sitter i Alex och Linns soffa, så himmla skönt jue! :)

Snart kommer Linnea förbi en sväng innan jag åker tillbaka till aneby, Alex ska också med! Som sagt så har vi gjort ett försök att styra upp en liten aneby fest, det skulle sitta fint tycker jag! Pillan följer med till aneby ikväll med det e kanon, verkligen KANON!

Alex har knäckt den bästa kommentaren på länge nu idag! på väg till Ica luktar det verkligen fruktansvart mycket avgaser blandat med brännt typ!
Alex: Shiiit vad det luktar nyårsafton!
Klockrent tycker jag, inte typ att tjejen säger "Shit vad det luktar brännt" nej hon tycker det Luktar nyår! Det tycker jag att det borde lukta varje dag!


so Long
puss

Ut i natten!

Det e fakriskt bland det bästa jag vet, att ge sig t i natten och leva livet! Dock en lugn kcäll som började i Idrottshuset för att kolla på Mullsjö som mötte Västerås efter 6-6  så vann MAIS i förlägning! DUKTIGT!

Sen visare på fest med typ hela We Call AB men trevliga människor jue! efter en mycket lyckad förfest som bjöd på allt från, slratt till musik till dricka till mat begav vi oss till 8-Glas där vi chilla hela kvällen!
I norgon har alex och jag gjort ett försök till att övertala fridh att ha färfest så det hålller vi tummaena för! ;)

Jag visste att jag inte skulle kunna somna när vi kom hem från krogen eftersom mitt dygn är runt och hos mig ungefär 3 å¨dagen...! men men

Trevlig kväll!
So long

En Torsdag!

Vi lär väll som sagt ses på krogen förr eller senare...Eller ring ngn gg när du har tråkigt på jobbet! Kram

Ja det e klart jag gör.. du får också gärna höra av dej!puss&kram





Nyvaken och ska snart gå upp och käka, och en in till en nyopererad liten pappa som sagt!
Jag har bara en endaste natt kvar på jobbet nu, sen e jag ledig i en heeel vecka! känns helt underbart! jag behöver det!
Förhoppningsvis åker jag ner till syster i Göteborg för att umgås shoppa och Lira innebandy där nere, helt underbart!
jag ska gå till mitt favorit fik på avenyn också och äta räksallad, vrldens godaste räksallad! mmm...

ute träning med fotbolls laget ikväll med, brr, börjar bli lite väl kallt för det nu...och då mina vänner ska ni veta att vi är preciss i början av den tråkiga perioden av höst/vinter träning!
Då brukar jag fråga mig själv varför jag håller på med fotboll, och varför jag inte sattsade helhjärtat på innebandyn från början, det var ju det där med att gå till en klubb utanför Aneby när dom la ner...skit med!

nu frukost/Middag!

so long

Morrgon stund!

Äntligen hemma typ, visst denna vecka e perfekt på jobbet, denna veckan har jag faktiskt nästan roligt! Julls e inne och jobbar extra, och det e nästan sjukt vad mycket roligare det blir och vad mycket snabbare tiden går! Så jag kommer inte överleva sen när det e tillbaka som det ska!

Efter en turbulent kväll igår så är det väll så, hux flux och som från ingenstans så dyker du upp i min hjärna! känns som sagt tomt! och så blir jag rädd, rädd att du aldrig mer kommer höra av dig, rädd att du går förbi utan att bry dig ute, rädd för att snart förr eller senare få se dig med ngn annan. inget fel i det och jag kan varken hindra dig eller klandra dig för det...men jag vill inte se det! Fan med då!

Eftersom att pappa har operarats och ligger inne på sjukhuset nu så ska jag in till honom i eftermiddag när jag har vaknat!
Pappa pappa pappa, världens BÄSTA pappa! Tänk när man var liten och man skulle gifta sig med sin pappa, det vore enklare om man tänkte så fortfarande! haha


sova
so long!

Hej då,för alltid typ!

Hej då till någon jag egentligen tycker om, hej då till någon som gett mig massa skratt och roliga stunder,hej då till någon som kanske framförallt har gett mig problem, gjort mig ledssen, som Alex har sagt åt mig flera gånger "som bara har missandlat mig"

Jag som tror på ödet till ungefär 99,9% och tror att allting som händer har en mening, men vad var det för mening med allt det här? att träffas den där kvällen? allt faller på plats utan det som ska sluta som bäst...SLUTET!

Jag har idag förförsta gången i hela mitt liv varit helt totalt ärlig och satt ord på vad exaktjag kännner,först känndes det förbannat bra, sen tomt...TOMT!

"Ellen du är en super trevlig tjej, och du e jätte snäll, jag förstår om det kanske inte hjälper....men du kommer hitta en kanon kille!"

Vad fan? det e ju du som e kanon killen!


Håll min hand i Vimmlet!


Trött, eller typ medvetslös!

Jag e så himmla trött hela tiden, när man jobbar natt e dte väll typ normalt att sova till kl14.00 eller nånting så det ställde jag klockan på idag!
Det som e så bra med nattpass e att man kan ligga och dra sig när klockan ringer, så det gjorde jag ju så klart....dock till kl 16.15 när min mamma ringde och väckte mig...helt paff blev jag tt klockan hade hunnit bli så mycket, som sagt så skulle jag ju bara dra mig lite! ;)

Amanda säger att man ser mina bilder när man loggar in på min blogg, gör någon mer det?! varför kan inte jag se det för? va!?


Det jag troligen skulle säga med dagens tidigare inlägg var nog att "Live your life" ned Rihanna e förbannat bra, skulle man gjort en film om mig så kulle den va soundtrack så det så!
"You gonna be a shining star with fancy clothes and fancy car, and then you see you gonna go far caus everyone knowes just who tou aaare!" som sagt så måste man ju inbilla sig själv att man kan nå långt för att komma en bit på vägen!

Live your life!

Mandie försökte en lång stund i går kväll fixa till min blogg så den skulle se lite mer "Mig" ut! det ville sig dock inte helt så än e vi inte klara, men det kommer väll det med!
Den här tillverkade hon i alla fall, med mitt motto på...det kommer bli bra när det e klart!


Jag har nog alltid drömmt om att bli "något", det e många som har skrattat åt mig för der, men är det inte så? att man måste sikta högt för att komma någonstans här i världen!
SÅ Sici itur ad astra - (Min) väg till sjärnorna!


nu sova för jag har jobbat hela natten
So long
puss

One year!

Jag satt och kikade på bilddagboken, alla bilder från förra året!
jag kom fram till för ett år sen var jag kär, eller snarare så var jag JÄTTE KÄR, det slutade inte så bra då, nu inser jag att det har gått ett år och nu e jag där igen!
Idag kunde jag inte stå emot längre utan lyfte luren och ringde, skulle ju inte ringa! hela min kropp ryser av att höra din röst, först mår jag bra...sen ångrar jag mig! men jag ringde iaf...gjort är gjort!

"Så stor och stark på dagen, så liten mitt i natten, när ingen ser när ingen vet kommer gråten mitt i skratten!"

KOM TIlL MIG!


"När ABL, när ABL när ABL serien tar, då är vi bäst i hela Småland, när ABL serien tar!"

Om jag så kanske skulle berätta om det som e kul då?

KANON fest med fotbolls tjejerna och ASK BIK herrarna på The Westcorner i Lördags!
Vi började kvällen hemma hos mig redan kl16.00 de flesta av oss var laddade! efter att ha förfestet fram till kl 18.00 åkte vi ner till WC då som sagt! där bjöds det på mat, prisutdelning,sång, mer dricka och mycket trevligt sällskap!
Ett tips e att inte försöka hålla en herrlagspelares tempo på drickat, det blir lätt lite snurrigt fram på småtimmarna då! ;)
men ska det annat vara när man börjar kl 16.00 och e hemma kl 05.15? nä?
Tack för kanonkväll...ibland har aneby faktiskt det där lilla extra!

På tal om det lilla extra, dne här killen e från Aneby, inte alls för att jag känner honom eller så....men det är i alla fall bland det enda som gör mig till stolt aneby bo...har man inget annat att skryta med så....GOD DAMN! förövrigt så var han på West Corner i lördags! hahaha

Tisdag, 3 dagar kvar!

Jo men visst , räknar ner...vilket helvete det e att jobba förmiddag!
Inte nog med att man e dödstrött när klockan ringer, man e lika förbannat trött helatiden!

Eftersom en viss markus Halvardsson har blivit vräkt eller vad han nu har så tänkte jag mig köpa hans lägenhet, dock fick väll även jag inse att den var för dyr...skit med!
GE mig en lägenhet att hyra, ja ge mig det!    

På torsdag e det club caj, sugen som satan...MEN eftersom jag jobbar 06.00- 16.30 så kan jag ju glömma det! sjukanmälan nästa typ...sjukt sugen!
                                                            

Jag ligger redan i sängen, färdig ned bäddad...jag e deppig! bättre att sova då jue, för jag får ont i magen av att vara deppig!

soo long


ny vecka, helvetes vecka!

Ny jobb vecka, denna vecka Förmiddag...ni som känne rmig vet att det inte är mitt favorit pass...jag e verkligen ingen morgon människa! när klockan behagar ringa 05.00 e jag nämligen fortfarande som död!

jag har i alla fall tagit tag i mitt liv idag (Duktigt gjort) elle ri alla fall till en viss del!
Jag har:
Börjar sola igen
Smörjt in mig med sommer glow
köpt nya ansiktsprodukter
och Tränat!
mycket bra gjort måste jag säga!


På minus kontot kan vi väll se det som så att jag åter igen slösat bort sissådär 40 minuter i tel, aj aj...blir dyrt!

Måste hitta ett jobb i Jkpg, måste hitta en lägenhet, måste sova nu!

So long
Kram

paperpaks Party Pingla!

Jag börjar få rykten på mitt jobb, och kallas numera för PP´s Party pingla! pp står alltså för paper pak för den som nu eventuellt inte fattade det!
Jo dagen började med att min chef inför alla på linjen som vid denna tidpunkt var 2 skift, jaja hur som han började med att fråga:
Chefen: Ellen ska du shoppa på Lördag förmiddag eller?
Ellen:Jo men det var väll tanken eventuellt?
Chefen: Nehe då kan du ju inte jobba extra då?
Ellen: Nej, eller nje
Chefen: Men du kanske kan jobba extra från 14-00.00
Arbetkamrat: Men lilla Pierre då e Ellen på förfest och full för läängesen!
Chefen: Jo det e väll Ellen som är paperpaks absoluta Party prinsessa!

TACK jag tar det som en komplimang!

Det gick inte mycket längre än till kvällsmaten då jag startade en disskusion om alkoholhaltiga drycker det det blev en vild disskusion om vad som var gott eller ej, jag avsutade den med en disskusion om vin

Arbetskamrat 1: Ja men ett glas rött vin eller två e ju alltid gott!
Ellen: nej usch för rött vin, blir ju strävt på hela tungan!
ALLA GARVADE ÅT DETTA FAKTUM! (?!?!?!?)
Arbetkamrat 2: Jo men röda viner e ju så goda!
Ellen: Nej det e skit äckligt, men jag övar på att dricka vitt nu!
ASGARV IGEN, Arbetskamrat 3: Övar på att dricka vitt vin?
Ellen: JA, men man måste ju kunan dricka vin!
Arbetskamrat 2: Vin ska man ju dricka till god grekisk mat eller en fin choklad!
Ellen: ÄSCH va fan? det har man väll inte tid med om man ska hinna innan man ska ut!
Ett stort skratt bröt sedan ut bland mina arbetskamrater runt bordet och de skakade på huvudet och sa att Pierre nog hade rätt Paperpaks Party Prinsessa! Jag tog det som en komplimang med!

Sen kom min eminenta arbetskamrat Monika som faktiskt är ganska rolig, förmodligen var hon en riktig festprisse när hon var ung...jaja hon undrade i alla fall om jag ville ha något eftersom hon skulle till tyskland på kryssning....Jo tack packa med allt du får med dig sa jag! TACK TACK!


Jag pratade med Andreas i Telefon idag han sa något mycket kul...disskusionen handlade om att jag hade fått en telefon räkning denna månad som jag tyckte var på tok för hög..
Jag kunde riktigt se Andreas rycka på axlarna där han satt i andra änden av luren : "Äsch det fixar la pappa finans" Det kom så snabbt och jag blev så paff, det var roligt sagt tyckte jag...Han tror nämligen att jag är världens mest bortskämmda unge, det rolga här e att jag inte e det! Men som han sa "har man fått en bil så kan man inet vara annat! Men allihopa jag betalar faktiskt för bilen så där gick han bet!
Pappa kallas numera i alla fall för pappa finas! :)

Nu e det dags att sova i morgon ska jag till Tranås för att träffa Sabina för första gg sen studentet, och på kvällen blir det innebandy...IBF Tranås mot Östra SK kommer bli en kanon match!

so long
Kram


Why?!

Klockan är 02.42 i skrivande stund, varför sover jag inte? för att jag kan inte, det där med att jobba 4-skift kanske inte är min grej trots allt..!?
Vad har jag gjort den här veckan lixom?
Sovit och jobbat och där var det slut på det!

Ska verkligen bli skönt att få helg nu!

Varför håller jag på såhär, tragglar letar vrider och vänder...varför struntar jag inte bara i det och går vidare!?
Jag gör ju exakt samma sak varje gång VARJE gång! är så trött på mig själv! Vad är det jag vill ha?
Och vad fan e det du vill ha? eller inte ha? jag förstår mig inte på dig någonstans! och det e just det som gör att det blir omöjligt att förstå sig sig själv!
Var det nödvändigt att träffas över huvudtaget? nja börjar bli osäker på det asså!


jaja bara en dag kvar på jobbet denna veckan, sen ska jag skaffa ett liv, nää vi väntar med det också....helt ärligt så ska jag festa bort alla knepiga frågor!

Längtar redan efter att få ta på mig högklackat och ge mig ut i Jönköpings natten!

so long
kram

Tisdag!

Ennu en dag på jobbet avklarad...skönt!
bara två dagra kvar nu sen ledigt...har planerat helgen  med Linnea nu i telefonen som vi tjatat i i sissådär 40 min...kommer inte bli så glad när räkningen kommer men den tar vi då!


Vill fortfarande flytta till Jönköping så gem mig en läghete och ett jobb där...tack GUD! ;)


Är bäst att jag lägger mig för att sova på en gg, Rickard skulle komma hit på besök och jag bad att få chokladbollar...så vi får väll se om han tar med isg det! gooot



so long
puss Ellen

Måndag och stora bekymmer!

Gårdagen som var den enda lediga dagen denna helg spenderades i Jönköping med brudarna, drog med dom på innebandy...mycket trevligt! Andreas lag som vi för dagen höll på vann också så det fanns inget att klaga på där inte!

Har åter börjat på en ny jobb cykel villket betyder måndag-torsdag eftermiddags vecka denna veckan! skönt med långhelg!
Det enda som e surt med eftermiddags veckan e att man får ett socialt liv som e ungefär lika med noll, missa innebandyn idag! suck och på Torsdag missar jag fotbollen som skulle bjuda på en del nyförvärv...skit med!

Har fått stora bekymmer med vad jag ska göra med min framtid, jobba i Aneby? ,men bo i Jönköping? Köpa lägenhet? hyra? byta jobba? dålig lön? pendla?
Nää jag vet inte alls, det enda jag vet e att jag vill FLYTTA till jönköping, men jag vill ha kvar samma lön som på paperpak villket verkar inprincip omöjligt! finns det ens ett jobb till mig i Jönköping? nää
jag älskar inte att jobba på paperpak men det e ju bättre med ett tråkigt jobb som ger bra betalt än ett tråkigt som ger en dålig...!

ge mig lite tips om min framtid...snäll! :P

nu sova!
so long
puss