Trött!

Klockan är i detta nu, 16.34 och jag har för sissådär 20 minutersen klivit upp ur sängen! förutom en liten macka ihop med mamma och pappa runt 10 tiden innan dom drog iväg med husbilen till Falkenberg!
nu har jag iaf kommit upp och plattat till håret och tvättat mig och sådär..
Sen hamnade jag i sängen med laptopen igen...för trött för att göra nånting!
Anledningen till detta är en filmkväll med Chrille och kalle, eller filmKVÄLL  är en underdrift fatiskt! var framme i Tranås kl:02.11 exakt och var väll hemma någongång straxt efter 05.00...hehe just då var jag inte speciellt trött, nu är det värre!
Kommer verkligen inte ihåg vad filmen vi såg hette men det var fruktansvärt kul iaf...filmtips kommer när jag har kolalt upp titeln!
har så gott som inte den blekaste aning om vad som händer ikväll...i morrgonbitti ska hela gänget till Bodaborg i Sävsjö iaf...sen blir det fest för dom andra, jag hänger på förfesten och sen måste jag hem...avfärd till Vetlanda kl 09.30 på söndag för match mot Hvetlanda GIF, blir en tuff match men hoppas att alla e taggade så vi kan ge dom en match iaf!


Solen lyser ute, och vädret på TV som sa att det skulle regna hela helgen, underbart när dom har fel ju!

so long
puss

Back on track!

Hemma igen efter en helt UNDERBAR vecka i Turkiet!
Vädret var helt kanon där och sol och bad och mysiga kvällar var underbara! Dock höjer jag ett varnande finger till alla som e sugna på turkiet! Orkar ni inte med jobbiga och påflugna slemproppar ÅK INTE TILL TURKIET! orkar inet ens skriva om saken men F*N va jobbiga!
Som alla bör veta nu så hatar jag att gå på Centrum bar i jönköping...alltså HATAR! Jag gör jämmförelsen att vara i Turkiet var som att vara på Cenrum...fast 24H/dygn och att det var ungefär en miljon gånger värre!

hemma iaf, och jag har glädjen (Eller också inte) att berätta att mitt arbetslös liv nu är över! Jag e vikarie åt min mamma på dagis den här och nästa vecka då hon brutit handen! och efter det börjar jag gå brevid i Tenhult och sen e det snart midsommar och sen börjar jag jobba fullt i Tenhult!

Emanuel Säger:
Göru?
Ellen säger:
inget, ligger och försöker återfå enegrgi efter en galen lekdag!
emanuel säger:
 hahah du e skön, du bara leker
 o flummar
Ellen säger:
Fast egentligen e våra jobb ganska lika ju..
 Gräva lite här, och lite där...
Emanuel säger:
hehe
 ahahahahah " gräva lite här o där.."
 sant ju
Ellen Säger:
jag har billig arbetskraft åt dig om du vill..
 Du ska se vilka hejjare dom e på att gräva!
Emanuel säger:
 dom måste vara riktiga baddare på de 
 100 3-åringar springer runt där


Jag har kommit på att jaggillar dagis livet ganska så skarpt! Mer dagis vick i framtiden TACK!
sen hände det för första gg ever, jag somnade ifrån Emanuel, med laptopen i knät....nu står det ungefär 350 gg för Emanuel 1 gg för mig! alltså heja mig!

Nu duschen och sen sova!
so long
puss






01:33

Snabba fakta om Ellen just nu
#Ska spela match imon
#Ska försöka sova snart
#Har fått två jobberbjudanden
#Har skrivit på för lägenheten i Jönköping
#Har 4 dagar kvar i sverige!

Alltså jag och Alex fick ett inpuls ryck och beställde en sista minuten till Turkiet Alanya! UNDERBART!
Så på onsdag kl:17.00 lämnar vi sverige och Axamo bakom oss för en vecka i solen! Ser verkligen fram emot en förhoppningsvis bekymmersfri vecka! iaf inga vardagsbekymmer och det e skönt!
Bad, sol, vin och massa skratt med föröken Källner I like alot!

För några dagarsen läste jag ngt som jag egentligen hellst inte hade velat läsa, det e så sant som det e sagt att "Det man inte vet mår man inet dåligt av!" igår hände det igen, och nu ligger det där på min näthinna helatiden och faktum e att det skapar en klump i min mage!
jaja!

Håll tummarna för mig på matchen imon!

So long
puss