Rise and Shine!

Okej, hej och välkomna tillbaka till verkligheten! :)
Nejdå, här sitter jag nu och vet inte riktigt var jag ska börja min dag! jag har i alla fall precis tagit en dusch, världens bästa dusch om du frågar mig! Jag e helt förstörd! och alltså då menar jag helt paj!
För att ens försöka få ut håret gick det åt EN HEL balsam flaska, herregud! och min hud som redan innan gårdagen, (tack vare den där underbara veckan som tjejer har) var ett världskrig ser nu ännu värre ut!

Utanför mitt rum pågår även där ett världskrig! mamma fixar mat och pappa bär stolar och bord, ikväll ska det firas här hemma!
Jag 20 och Pappa 50! det är minsann inte varje dag så ikväll kommer hela släkten hit på 3 rätters! fan va fint!
Känner ett uns av dåligt samvete eftersom jag inte gjort ett skit för att hjälpa till, men vad begär man? jag e sådär lagom bakis, eller nä jag e skit bakis! Skulle nog faktiskt behöva lägga mig ner och dö för ett tag!
:)

Jo, som ni förstår av ovanstående så var det en bra kväll igår, riktigt bra!
eller hela dagen var ganska bra faktiskt! En liten uppdatering av denna:

klockan ringde (Alldeles för tidigt) och jag funderade ett tag på varför jag erbjöd mig att jobba!
Åkte iaf upp till Furulidskolan och jobbade, mycket smidigt jobb och lättförtjänta pengar...sa åt kidzen att lira lite pingis och så gorde dom det! inga konstigheter!

Kom hem och gjorde som jag brukar...PACKADE NER HELA MIN GARDEROB! alltså det gick ganska fort, eftersom denna gapar tom!
Åkte in till stan, gick på Gina i 1½ timme, innan Alex kom och mötte upp mig! Då stannade vi kvar och gick fär i ca 1 timme till! :) bra affär det där!

Var en mycket kort runda på A6, (2 affärer) och sen köpte vi med oss sallad hem, för att där börja plocka fram vad vi skulle ha för outfitts på Nordic en timme senare!
Denna timme gick mycket fort och som vanligt kom vi försent! Då hade vi inte ens hunnit äta!
ca en kvart försenade sprang vi in på Hotell savoy!
Där skulle vi altså spendera kvällen med smink, kläder och massa fotografering!
Det känns inte bra att säga det här, men jag vart sjukt otaggad efter hår och smink, Visst det var coolt! Men inte på mig!
Jag är ingen rock tjej så är det bara! Jag som alltid klagat på att folk kallat mig söt och inte cool! nu fick jag prova på det...och nej jag återgår gärna till mitt "söta jag"!
Kvällen blev dock bara bätre och bättre med tiden, det hela avslutades med att Alex och jag stod tillsammans framför kameran, det e då det blir kul! Jag e lixom ingen modell tjej, men att ha roligt det ser jag till att ha endå sen att bilderna till 99% såg förjävliga ut, det behöver vi inte prata om!
NU var jag taggad! RIKTIGT taggad!

Efter sprang Alex och jag ner till Harrys, fick flirta lite med vakten men kom sen in! Vakten har för övrigt lovat att han ska jobba i högklackat nästa helg, han har bokat mina 36:or!
Vi gick alltså in på Harrys sidan, hängde in jackan och gick ut på Sliver sidan! för att åka hem med Linnéa för att fixa vid oss!
Jag kan säga att egentligen e det inte okej att se ut som jag gjorde på krogen igår, men skulle vi hinna med lite tid i vimmlet denna kväll fick jag helt enkelt bita i det sura äpplet och gå ut endå! Känndes som sagt inte okej! men men...
Kvällen visade sig dock bli rolig endå! min hjärna talar för att den var mycket rolig till och med! (Herregud vad ont i skallen jag har!)

Efter Drinkar, Shots, Limmo och...Shell! var vi på shell? ah det var vi!
Hämtade Linnéa mig för att åka hem till mitt kära lilla Aneby igen!
Linnéa var här och lämnade tillbaka min bil innan, och passade på att uppdatera mig lite om vad som egentligen hände igår, När kom jag hem lixom? (Tydligen visade det sig visst att, äter man en frukost fralla på en hel dag,Som sagt vi hann inte äta) kan det funka med sissådär 3 glas vin innan man går ut!
Tydligen pratade jag med Eben i telefon från Jönköping och Hem, (Hmm? Kanon telefonräkning där...Igen!) Hoppas det var han som ringde upp! Det e inte så troligt!

Jaja, nu sitter jag altså här, och tycker synd om mig själv...vad underbart det e att va bakfull!
Nu ska jag kolla på bilderna som jag köpte på nordic makover en gång till, Nått e knas! varför går det inte virda bilden! Inte fan vill jag ha dom upp och ner! Det där måste jag studera närmare!

men Tack för en kalas kväll igår!
so long
puss


Ps, checka in www.nordicmakeover.se             HETT TIPS!
Ps, Igen, Alex ringde nu...tydligen åkte jag hem utan jacka igår, inget minne av detta, tur att alex e kvar i stan så hon kan hämta ut dom på Harrys!  (Dette e bara ytterligare att bevis för att kvällen var kanon) :)

LIVE frome x2000!

Sitter på Tåget på väg till Malmö nu, är snart framme! eller om 40 min e jag det! Känner mig lite nervös men endå lite lagom så det e ingen större fara lixom! Dock har min mage inte varit vad den borde idag så det gör mig lite små nervös...och att hitta till hotellet i Malmö sen!




Blir nog ruggigt intensivt I morgon och på Onsdag, hoppas det ska gå bra!

Nehe, ska kolla upp lite grejer innan jag nu inom ca 30 anländer till Malmö!
So long
puss

Hmm?

Vissa dagar blir jag lite mer depp än andra, igår var verkligen en sånn dag och jag ville helst lägga mig ner på golvet och lipa! Nu kan man inte göra det, men ibland vore det så förbannat skönt! För när förvirringen tar fart så undrar jag ibland om inte det endå vore det aldra bästa!?
Jag blir bar aså besviken ibland och det går inte göra något åt! men men

Helgen har dock rullat på bra! Vaknade enligt mig på bästa möjliga sätt på Liljeholmen (Som nämt innan) Åkte hemmåt och var super trött, men glad!
Kom hem och käkade frulle och gick sedan och la mig igen, inte helt oväntat var ju upptvingad ur sängen klockan 06.15...inget jag e van vid längre direkt!

Var så gott som totalt död hela fredagsförmiddagen och eftermiddagen! Familjen åkte ut till Syster och Joel och blev bjudna på middag, jag var med för en gångs skull! vet inte när jag var med en fredag eller lördagkväll senaste! Lite dåligt samvete där! Dock skulle det inte kunna hålla mig borta från en kväll i vimmlet! Fixade vid mig det sista i Äsperyd innan jag åkte in mot stan!
Mötte där upp hela mitt underbara Jönköpings/Tenhultsgäng som invaderat en lägenhet tillhörande jobbarkombis till Linn och Linnéa! Funkade fint ju!
Endel drog i förväg, dom som ville komma in gratis på Centrum! jag ingick inte i det gänget!
Jag Linnéa Seppas och Patrik fick skjuts ner av Törnmo, snällt!
Dock var de förstnämnda som skulle ut, och Linnéa skulle till Centrum! så Seppas och jag fick gå in själva på Åtta glas och vänta på de övriga! alltså Pillan, Chrille, Albin och Claes som fick ta bussen!
Tog varsin cider respektive Öl...himmla trevligt! :)
De andra dök upp och just då var det väll kanske 30 pers inne på 8:a totalt...Inklusive personal! Känndes jävligt segt när man endå hade förfestat! jag försökte överata att spendera den sista timmen på Sliver men det var ingen annan som var så tända på idén att betala för en timme! smarta dom där...! :)
Provade komma in på olearys gick inget vidare, gick tillbaka till 8:a, hämtade jackorna och gick och käka ist!
åkte sedan hem! Blev alltså en mycket lugn Fredagkväll i vimmlet!


Vaknade tidigt och kände mig sjukt bakis, mådde inte alls bra...konstigt eftersom det ju var en lugn Fredag! Somnade dock om och fick stressa sönder för att hinna åka ner till junebäcken och kolla på LIF´s fotbollsmatch!
Åkte med Icka och Joel hem, fick mat där! Mådde nu om möjligt ännu sämre och bestämmde mig för att hoppa över träningen! Däckade i deras soffa och mådde riktigt risigt!

Hade på kvällen en riktig hemmakväll med, mat, hockey på tv och bastu med Alex Mycket mys!
hade troligen lite feber på kvällen och under natten! usch

På Söndagsmorrgonen mådde jag bättre men fortfarande ont i min lilla mage! "Magen styr ditt liv!" Som Emanuel sa! :)
Fick alltså inte va med på Matchen som Vi van med 7-2...Bodafors alltså ganska så rejält utspelade! UNDERBART! bra spel av alla tjejer som var med!

Idag har jag pckat klart det sista och ska innom de närmsta timmarna ta bilen till Nässjö, och sedan X2000 till Malmö för utbildning, shopping och hotell vistelse i dagarna 3! Kommer bli kanon!
Veckan kommer på det stora hela attvara helt underbar!
Som sagt:
Mån-Ons: MALMÖ
Torsdag: Match ABl - Ormaryd
Fredag: Plåtning - Nordic makovers, Lugn utgång på 8-Glas!
Lördag: Match Smålandcupen - ABL - Ölmstad IS, Födelsedags kalas för mig och pappa med släkten!
Söndag: ?

Ser fram emot en bra vecka!

so long
puss


Morrgonstund har guld i mun!

Ehh ja asså, morrgonstund vet jag inte om jag kan kalla det för längre men idag på morrgonen vid sissådär 06.30 så var det det och när jag vid den tidpunkten satte mig i bilen för att åka hem från Jönköping så var det morrgonstund och jag tänkte att jag skulle slänga in ett blogginlägg när jag kom hem. Men så blev det inte...jag somna! :)

Så nu sitter jag här! Gårdagen och helgens planer lyder som följer!
Redan i Onsdgskväll åkte jag in till Linnéa, vi åkte ner till Claras som e lite av en favorit för att fika lite! Mumms så himmla gott! och så himmla mysigt att bara sitta och prata över en fika! :) Många djupa disskusioner där! haha
Eftersom Linnéa som nämt innan är en arbetande flicka så var hon trött när vi kom hem hem och vi somnade ganska omgående brevid varandra i sängen! :) Mys!
Som vanligt så är hon alltid mycket piggare än mig på morgonen och hade hunnit med en liten promenad och smått och gott innan jag behagade vakna!
Då fick jag en supersmarrig frukost! Toast och någon äggröra, jag ska erkänna att jag var något skeptisk innan jag smakade! MEN när jag väl gjort det så var det himmla smarrigt faktiskt!

Efter denna mycket goda frulle skulle Linnéa snart överge mig för att åka till jobbet, funderade en stund över vad jag skulle hitta på? Alternativen var att åka hem och bli tvingad att hjälpa till att städa och vara själv helaste dagen. Eller att gå på stan tills Alex skulle komma in till stan vid 14.00 tiden! jag övervägde och koom fram till följande:
*Om jag går på stan själv så kommer jag slösa massa pengar...INTE BRA
*Åka hem, va själv, städa, FÖRBANNAT TRÅKIGT!
Så jag tog telefonen och messade Eben, den enda människan jag kunde tänka mig inte ha ngt på schemat! Fan va rätt jag kunde ha!

Så när Linnéa skulle till jobbet åkte jag ner till Gräshagen! Längesen jag var där och vi pratade massa skit. Kände att vädret var alldeles för fint (Eller Andreas tycket, ska faktiskt erkännas) för att bara sitta inne, så vi gick en promenad ner till Torpa! han solade solarie, och jag tjötade telefon med Alex under tiden! (Vilka problem vi kan ha med inköp av vårjacka) :P
Sedan traskade vi tillbaka till Borgensundsgatan, med solen i ögonen och vinden lite lätt i ryggen...Kände mig glad, så att studsa e nog ett bättre ord för hur vi (Eller jag) tog mig hem igen! Fick användning för mina nya solglasögon, bara det gjorde mig glad! HÄRLIGA VÅR! :)
Väl tillbaka på Gräshagen, Kikade vi på en sjukt bra film som jag inte vet titeln på! jag var sjukt konfundersam till en början, men som sagt den visade sig vara skitbra!
Kände efter filmen att det kanske var dags att ta tag i mitt liv och bege mig hemmåt, träning väntade ju nämligen! även om jag faktiskt mycket hellre hade hängt på ut och kolla på hockeyn som HV förövrigt vann! :)
Ställde upp och hjälpte Andreas att platta håret, blev mycket fiint! innan jag skjutsade han er till Öster och jag fortsatte hemmåt för träning som sagt!

kom hem, Slängde i mig mat, Hämtade Amelie och sen väntade ett riktigt gris pass! Kanske inte hade varit riktigt lika jobbigt om det inte vore för att jag hade maten så gott som på väg upp! Men men.. jag överlevde det var huvudsaken!
Men ca 10 000 kg mjölksyra i benen kom jag hem, duschade och bestämmde med Emanuel att jag skulle komma in till han i stan! Så återigen, stressa på, packa grejer och sätta mig i bilen! Detta packade gör mig galen! Själva åkandet e ingen större fara, men just packadet gör mig galen! haha
kom iaf in till Emanuel, tjötade, kollade TV och drack päronsaft! :) GOOT!
Eftersom han lixom Linnéa har ett jobb att sköta gick vi alltså upp vid 06.15, och jag åkte hem! :)

Nu sitter jag här och funderar frebrilt över vad jag ska göra ikväll! de andra verkar sugna på en utgång DOCK till Centrum, ni som känne rmig vet att jag inte älskar det stället direkt! Dock verkar Chrille och Pillan förstått detta också och ville nog inte gå dit! Vi får se!...Det e ju helgen innan löning också, troligtvis e det inte massa folk ute...! just nu e jag inte taggad, en hemmakväll med Taco och lite vin skulle sitta mycket bättre! det kan jag nig övertala de sistnämda till! Ska försöka! :)

I övrigt så e det Träning i morgon efter att Torpa FF dragit sig ur matchen som skulle spelats och på Söndag spelas det match mot Bodafors! eftersom jag redan tidigare bett om att få spela Lördagsmatchen så e jag nog inte uttagen till Söndagen! Vi får se hur det blir!

Nu ska jag ta tag i mitt liv, fixa vid mig, städa upp på mitt rum och laga falukorv och mackaroner till mig och lilla pappa!
Mumms!
So long
puss



Inte vilken dag som hellst!

...Nej idag e det inte vilken dag som hellst, det e Onsdag och LillLördag! men framför allt så e det Ylvas 20 års dag! STORT GRATTIS! tänk att hon aldrig mer kommer behöva be någon göra ett lagbrott för hennes skull! Nu e det i stället hon som kommer behöva begå dom! Måste kännas tungt! ;)
jaja, stort grattis i alla fall!

utanför mitt fönster lyser solen och det e klarblå himmel, kan man bli annat än glad? kanppast!
Dock har jag faktiskt lovat min mamma att ta hand om vår stryktvätt den här veckan så det e bäst att jag tar tag i det!
Är trött idag, kom hem från träningen vid 9 tiden igår ställde mig i duschen och gjorde mig klar för att gå och sova när jag inleder en msn disskusion med en liten Emanuel, kom fram till att jag egentligen kunde åka in til honom i stan igår kväll...iof så sa han att han var trött, och jag tor såhär utan att veta med 100 % säkerhet att e den killen trött, så finns det lixom inget mellan läge! Antingen e han pigg och e vaken, eller så e han trött och då sover han! som sagt inget mellan läge, PÅ eller AV!
Hursom så kom vi fram till att vi kunde ju sova ihop iaf! jag tro dock att killen somnade...så när jag väl var klar med att platta håret och iprincip tänkte åka så hade han somnat...stackarn, det e  inte lätt när man e trött! ;) jag fick lixom inget svar...så han somnade väll!
haha, fick helt enkelt göra om min kvälls procidur och sen försöka sova, var jag trött då? nej...alltså fick av vaken till 3 tiden sen somnade jag gott! :)

Hoppas iaf på att vi kanske ses idag, för jag vill ha GLASS i stora las! Jätte längesen jag åt marängswich...glass, maränger, banan, kolasos och nonstopp! Mumms!
Sen vill jag se "Män som hatar kvinnor" också...kanske kan komma med det förslaget...eller e det ngn annan som vill se den med mig?


Än en gång STORT GRATTIS till YLVA!

So long
puss

www.lördaghelaveckan.nu

Så börjar jag undra om Alex och jag e stammkunder på både Olearys och åttaglas, inte mig emot!
8Glas på helgen eller på after work, och Olearys när det e fotboll eller hockey på veckorna, som igår!
igår var det ju inte heller villken match som hellst...sista avgörande...vinna eller försvinna för HV!
Denna kvällen joinade även Pillan, Ylva, Chrille, Cleas och Alexander mycket trevligt!
Vi var där i god tid för att få sittplatser till matchen, vi lyckades med nöd och näppe få ihop stolar intill baren!
Matchen då bjöd på underbar dramatik, iaf i sista perioden! men hv höll undan och Vann...underbart! och villken stämmning på Olearys...längtar redan till nästa match!

Eftermatchen var jag överladdad och att åka hem känndes knappast som ett alternativ, men eftersom det var Alex som körde denna afton och Emanuel var trött och inte ville leka med mig så fick jag snällt sätta mig i bilen och åka hem! Bilen som Alex förövrigt fårr P böter på....att jag inte har fått en ändaste sådan än är ett under! :)

Vad väntar i veckan nu då?
Jo, först ska jag gå upp nu och hitta ngt att äta är sviiiin hungrig!
Sen ikväll e det träning uppe på Furulid, med tanke på helgens resultat bör man kanske mentalt förbereda sig på en riktigt plågsam träning, FY!
i morgon hopppas jag att min tanke blir som jag hoppas, och glass, banan, maränger, kolasås och nonstopp i sällskap med Emanuel som jag inte sätt på lääänge! Dessutom har vi visst en fotbollstävling som måste avgöras! hoppas det blir på Onsdag! :)
För på Torsdag e det träning igen och sen e det redan Fredag och Afterwork! fullt upp i mitt underbara arbetslösa liv!

So long
puss

Såhär var min helg!

Jag tog mitt ansvar och lite där till kände jag när jag i Fredags förmiddag åkte ner och handlade, massa mat som skulle räcka till mig och ca 30 st hungriga fotbolls tjejer till! Det blev pastasallad och lite annat smått och gott...tänka er att jag lagade maten! och till så många, det var bra gjort av mig tycker jag! :) tror att tjejerna var nöjda!
Mer om Lördagen och Fotbollscupen i Tranås senare!

Efter att jag lagat massa mat som sagt så duschade jag och gjorde mig i ordning för den enda kvällen i vimmlet den här helgen, en nykter sådan men endå!
kvällen började med att Alex och jag som hade bestämmt oss för att vi INTE skulle gå på 8-glas afterwork för en gångs skulle gick förbi det mesta tänkbara i stan, började på John Bouer, Twin City, Olearys, Harrys! Men kände sen att 8-Glas lätt har Jönköpings bästa afterwork så vi gick dit iaf!
Väl där va det mycket folk och rörelse, vi fick stå vid baren och käka AW buffén, det funkade, det var trevligt! Riktigt trevligt...Alex och jag tjötade och skvallrade som vanligt om det mesta mellan himmel och jord!

Ebefors med vänner dök upp så vi satt och tjöta med dom lite på slutet med, haha himmla roliga killar...faktiskt!
Sen var klockan mycket för en tös som mig som skulle upp och spela cup på Lördagen! så det fick bli en hemfärd runt 11 tiden!

Klockan ringde vid halv 7 i Lördags, för att jag en timme senare skulle var afärdigpackad med mat och alla andra grejer i bilen och befinna mig för samling på ASK, alla känner som känner mig vet att det där med att komma i tid (Tyvärr) inte är min starka sida, så när jag 5 minuter sen anlände till ASK hade odm redan åkt...helt rätt hade jag också gjort...jag får skylla mig själv!
 jaja väl inne i Tranås väntade morgonmatch mot Ormaryds IF första lag...tror dom spelar i div 2 nu va? jag som stod över första matchen var rikigt nöjd med vad tjejerna presterade, visst fick dom försvara sig mest hela matchen men dom gjorde det mycket bra, och det som skiljer oss från oavagjort är en feldömd frispark vid straffområdet som letar sig in i mål! Ormaryd vann förövrigt cupen...så det får vi var anöjda med!

Andra matchen mot HIS/MAIS är det vi som för spelet men inte lyckas göra mål, ett noll kommer genom maggan som snyggt vänder upp och sätter den i mål, med 1 min och 30 sek gör dom mål på oss, stor besikelse vi skulle vunnit den..! men men..

inför tredje hände lite intärna tråkigheter och stämningen var inte osm dne borde, hursom förlorar vi återigen med 1 mål mot noll och match om sista priset var ett faktum!
Här var stämmningen om möjligt ännu sämre för ett ABL gäng som inte förlorat en match på nästan ett helt år! och den matchen ska vi nog helst av allt bara glömma!
Så en sista plats i Tranås cupen ska vi inte vara nöjda med, vad det gäller min individuella prestation e jag dock hyffsat nöjd...visst gjorde jag bort mig i några situationer, men på det stora hela e jag helt okej nöjd...kännd emig lätt i benen! det e skönt!
jag säger som "Dommar Linus" nu hinner du iaf hem till melodifestivalen om det kan vara till någon tröst!
Caroline af Ugglas vann ju inte iaf...det avr nog den största trösten!

nä mer uppdatering kommer, jag phallar inte mer nu!
so long
puss

En kalas Onsdag och blickar mot helgen!

hyffsat nyvaken efter att ha legat och tjötat med alex mest hela morgonen! Detta efter en kanonkväll igår!
Kände att jag inte orkade med att bara sitta hemma hela kvällen, och ringde Alex för att se om hon ev ville åka in till Jönköping och Olearys för att kolla på hockeyn, fotbollen och för att komma ut och träffa folk! Självklart var hon På idén! bra!
Sagt och gjort så åkte vi raka påret in till stan, kom till Olearys något efter 6 tiden men hade endå sånn tur att vi fick ett bord! Satt som sagt där och halvtittade på hockenyn som dessvärre slutade med förlust i SD 1-2...skit med! Jag har inte riktigt koll, är HV ute nu? eller e det en omgång kvar som dom måste vinna? har inte riktigt 100 % koll känner jag som sagt, men men!
Efter det pratade vi vidare, det var faktiskt mest det vi gjorde hela kvällen, mysigt...Sporten var lixom bar aen bonus!
Fick sällskap av ett gäng Engelsmän, trevligt! haha även om vissa komunikationssvårigheter uppstod! haha, men fan vilken dialekt dom har...man fattar ju inte alls vad dom säger!

Jag blickar nu fram emot en nykter helg, känns mycket skönt måste jag säga! MEN där med inte sagt att jag tänker hålla mig ifrån Vimmlet! I morgon åker jag in till jönköping igen, möter upp Alex och Linn förhoppningsvis även Linnéa och går på sedvanlig After Work! Frågan e bara var, vi ha bestämmt att vi för en gpngs skull ska gå någonannanstans än 8-glas denna helgen...tips någon!?
Olearys, John Buer, Harrys eller kanske det där nya pipes of scottland? vi får se!
Innan jag får åka och roa mig har jag visst (av en anledning som jag inte vet) lovat att göra mat till hela laget inför vad som väntas på Lördag! CUP!
kl halv 8 på morgonen åker vi til Tranås för att spela konstgräscup!
Ska bli mycket roligt men kanske framflrallt intressant att se hur vi står oss mot tuffare motstånd! egentligen har vi bara spelat en "Riktig" träningsmatch, detta mot Ekhagen på Zinken och den matchen går väll till historien som världens första fotbollsmatch på is, så den räknas väll inte riktigt! kan känna att övriga lag kan ha en fördel av att de nog har spelat lite mer mot riktigt motstånd, vi däremot har ju spelat ett antal intärnmatcher! och så långt ser det bra ut...vi formerar två riktigt jämna lag! lägger vi ihop det med de bästa spelarna i ett, kommer det nog bli skitbra! samtidigt som de spelare som e kvar VERKLIGEN inte skulle formera ett dåligt! så det känns bra!

Så vad som väntar mig i helgen är alltså en himmla massa fotboll, lite vimmel och sen får vi se!
Nu väntar städning här hemma, sen till Nässjö på ngn jävla arbetsförmedlingsträff vid 14 som känns så ointressant! efter det hem, slappa och sen möte med fotbollen (IGEN) innan träningen drar igång vid 19.00...har hela adidas utbud av träningsoveraller här hemma med, så ikväll ska det provas med laget! underbart! vi kommer bli snyggast i serien i år!

men nu var det visst städning som sagt!

So long
puss

Livet!

Efter en helg med blandade upplevelser och händelser kan jag inte sluta tänka på gamla saker som har hänt i mitt liv! sånnt som jag varit med om och som jag har lagt bakom mig! Jag har vekligen lagt det bakom mig det är faktiskt något som jag inprincip aldrig tänker på...längre!
som jag sa till Pillan så kan man bara jämför problem med sig själv, Man kan inte se sina egna problem i livet som om att det inte är ett problem för att andra har det värre...Det kommer altid finnas dom som har det värre! så man måste se till sig själv och sitt eget liv, ens egna problem!

Det jag pratar om är för dem som inte förtår perioden då mamma var sjuk i canser! Hon klarade sig och mår idag som vilken mamma som helst!
Men när jag nu för första gången på säkert 1 helt år släpper in dom här tankarna igen, kan jag inte släppa tanken på hur det kunde ha gått! Om inte mamma varit så lyckligt lottad att hon idag hade stått här som den underbara mamma hon är, var hade jag varit då?
Döden skrämmer mig som inget annat och jag är livrädd för den!
Inte förens nu efter helgen har jag vågat mig på att tänka tankar kring det här igen, tankar som som sagt har varit instängde läänge lääänge!
Ju mer jag tänker på saken, ju räddare blir jag! I samma takt som jag ju självklart blir så oerhört lycklig!
Alla har inte haft den turen som jag har, det är uppenbart! Livet är så jävla orättvist!

Shit, blir ledsen jag slås av tankarna...


Kan inte tänka klart just nu!

All kärlek och omtanke till de som avlidit i canser, de som är sjuka och deras anhöriga!

with love Ellen

Jag

Det finns vissa saker med mig som inte är så bra, som nämt tidiagre alltså!
Det känns lixom ganska onödigt att gå och oroa sig och fundera på saker som man inte kan påverka! jag menar det här e ju egentligen super kul, men när min hjärna börjar rotera i 330 så blir det lixom inte kul och det förstör ju hela grejen!
det är så mycket här i livet som man inte kan påverka, alltså e det lika bra att lära sig att ge fan i dom sakerna och se vad som händer! Så e det...Så kom igen nu Ellen Karlsson!


Helgen då, eftersom jag numera e ledig mest helatiden så har jag ju lördag när jag än vill...men det blir lixom roligare att ha Lördag när det väl ÄR det på riktigt!

så helgen började alltså som den brukar i Fredags, jag var duktig och var på Arbetsförmedlingen och sen åkte Martina och jag raka spåret till Eksjö för att beställa hem våra nya matchställ! Kom in till eksjö och insåg att Stig som har hand om det var ledig fredagar...alltså bara att åka hem igen!
Väl hemma kom jag på att jag nog skulle åka till Jönköping denna kväll och gå på After Work, sagt och gjort...Gjorde i orning mig och åkte till Linnéa! I vanlig ordning så hade klockan hunnit bli FÖÖR mycket så aftrer work kunde vi ju glömma! Men vi kände att ut måste vi ju, inte kan vi sitta hemma nu när vi gjort i orning oss och allt! så vi ringde 8-Glas (Som för övrigt börjar bli lite av ett nytt favoritställe) och bokade bod! Blev en dyyyr kväll med mat, efterätt och god dryck!
Jo med betoning på det där med dryck kunde vi ju inte ta bilen hem utan tog oss en kvälls promenad hem till Linnéas place at Bymarken!
Väl där satt vi och tjöta lite till (För det hade vi ju inte gjort hela kvällen innan!) :) innan Linnéa stackarn som är en hårt arbetande kvinna var så trött att hon mest mummlade något som jag knappt förstod i sömnen!
Jag somnade också sen, pladask och vaknade av ett sms vid halv 2 tiden. ett sms som inebar att jag fick ringa upp och kolla läget. Läget var inte så bra! betällde en taxi för at ta mig ner till Liljeholmen och göra så gott jag kunde för att stötta lite! Vet inte om jag egentligen var den rätta personen för det, men jag försökte iaf! Livet e så jävla orättvist, fy fan!

Vaknade iaf på bästa möjliga sätt, låg och drog mig i sängen och käkade sedan frulle. rostad macka...mumms! :)
 (Intresseklubben antecknar?!)

Fick tur nog skjuts för att hämta bilen (TACK) (A) annars hade jag aldrig hunnit hem i tid, det var på hicken att jag fjorde det endå!
Kom iaf hem och vidare direkt till ASK för att spela intärn träningsmatch, jag gillar inet intärna matcher...har också kommit fram till varför!
Jo anledningen e den att jag kan inte spela fotboll om jag inte får göra mina fula små trix som jag gör...och dom kan jag ju inet göra på mina egna spelare...alltså blir jag totalt bortgjord! DUMT! Men i Lördags gick det faktiskt bättre än väntat! T O M Målskytt, det e då fan att man ska lyckas i en sånn match...roligare att göra det mor riktiga motståndare lixom!

jaja efter träningsmatchen kom jag hem, kände att jag var dödstrött efter natten som gått men var endå party sugen, ni känner väll mig! Duschade fixade vid mig och åkte in till stan! mötte upp Pillan och Chrille som var de enda som tillsammans med mig va sugna på´t denna kväll!
Det blev en himmla trevlig kväll där vi började förfesta hemma, begav oss vidare till en lagfest, sedan 8 glas där det var massa folk...KUL! och sist en helt meningslös "Efterfest"!


Idag har jag varit ute hos Icka och Joel precis hela dagen och kvällen, kul...Jag gillar odm två SKARPT!
Imon...eller idag hoppas jag att jag får med mig Joel till Mullsjö för att se Mullsjö - JIK i innebandy!

Vi säger stort grattis till Chrille som fyllde år igår och Girlpower till alla kvinnor då det var internationella kvinnodagen igår! :)

Vänner, och bekanta...endel saker den här helgen har fått mig att tänka efter! (Igen)
Ta vara på det ni har för man vet ALDRIG när det kan försvinna ifrån er!


MED MASSA KÄRLEK So long
puss Ellen


Tillägnat Frinnaryds IF!

Okej, innan jag börjar att blogga på riktigt ska ni här få bakrunden!
Detta inlägg låg en dag i förra veckan på Aneby SK´s Hemsida!


Någon

Palle. Den som säger att Lommaryd är kommunens bästa lag är ju PAJEN :-)

Detta kunde jag ju inte låta bli att tagga till på, ett himla tjöt mellan ASK och LIF vilket börjar kännas lite uttjatat...Ni som känner mig vet att jag inte är den som håller käften så därför skrev jag:

3 mars 2009 17:55 av Ellen

Lik pappa?

Nej nu vet jag inte riktigt!
Visst att jag e lik min kära far (Pajen) för dom som ev inte skulle veta det!
Men riktigt så lika är vi nog inte!
Sist disskussionen kom upp var det endå JAG som hävdade att LIF var kommunens bästa herrlag, vilket det naturligtvis blev ett JÄVLA liv om! vilket jag också helt självklart gav en förklaring på...Jag sa då grattis till LIF som blev bäst placerad av de 3 lag från aneby kommun som deltog i Vrigstad världshus cup...alltså bästa kommun lag i Vrigstad cupen
Svårare än så var det inte! ...Så att hänga ut pappa för något jag har sagt känns väll endå inte helt rättvist!
LIF var bäst i vrigstadscupen, ASK var bättre på Stor plan i tranås, LIF gjorde bättre resultat i sin respektive serie, samtidigt som ASK spelar i en högre! var ligger problemet? alla spelare/Ledare/Supportar och andra aktiva har ju självklart ett hjärta i den förening man är aktiv och jobbar för, det e inte så konstigt kanske? men visst ska det det vara derby känsla när kommunlag möter varandra...men med allt detta tjafs utanför planen...på nätet känns det ju inte ens kul med dom matcherna längre!
Ett förslag kan ju kanske vara att ta lärdom av varandra i stället? jag menar det finns väll massa spelare i LIF som vill kunna finta som bröderna Göransson, ASK:are som vill nicka som Burenby eller slå frisparkar som Gusa!

Kom igen nu allihopa och lägg skitsnacket bakom er, spela fotboll och framför allt HA kul!
Tack för mig
kram Ellen Karlsson #4


Ja där har vi alltså bakrunden, det gulliga i det hela här var nog endå att Frinnaryd la sig i disskussionen:
mars 2009 14:33 av Söderby

Förgylld dag.

Ellen, läste dina noveller här inne, kan du inte komma in och blogga på vår hemsida istället? Underhållning på hög nivå, vi skulle verkligen uppskatta det :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Därför tillägnas detta inlägg Frinnaryds IF, inte för att jag har någon direkt koll på FIF, mer än att dom spelade mot Lommaryd i Lördags kväll, tyvärr missade jag matchen men enligt info ska den ha slutat oavgjort 3-3. och att andra halvlek ska ha varit lite parodi på "fotboll på Is" och dom flesta ska ha sett ut som bambi på hal. vad vet jag mer? inte så hemskt mycket...tror inte ens att jag har varit ute på deras idrottsplats någon gång i hela mitt liv!
Jo, jag retade "Målvakts Chrille" en gång på jobbet ang deras placering i serien! Egentligen va det ganska elakt och han blev nog lite smått sur tror jag :) (Det var förövrigt det som var meningen) haha! Men det e ju lätt för mig som serie segrare att vara kaxig!

FIF, Nya tag i år...jag ska hålla på er, Och komma och se hur frinnaryds fotbollsplan ser ut!
BIK, FIF och LIF i 5:an...vore väll endå kanon! :)


So long
puss


Min helg, Min start på nya veckan!

Jag förstår inte varför majoriteten av mina inlägg skrivs mitt i natten? haha just idag kan det bero på att jag däckade i sängen någon gång vid 8-9 tiden och vaknade igen runt 23.30 PERFEKT, så nu lär jag avra vaken en stund i natt med!
 Min helg,
Fredagen spenderades här hemma, var på galet dåligt humör av en anledning som i efterhand känns helt onödigt, så det tänker jag inte ens ta upp! Blev dock på mycket bättre fram på kvällen och spenderade denna med att färga håret och annat smått och gott!

eftersom jag tjurat i sängen så gott som hela dagen kunde jag ju som ni läst tidigare inte sova utan var vaken halva natten för att sen åka och träna med fotbollslaget!
När klockan ringde kvart i 9 var jag först totalt död, men när jag väl slått upp ögonen och såg den klarblåa himmlen och solen så kände jag att jag fick massa ny energi! Just vid sånna tillfällen förstår jag varför jag håller på med fotboll..då e det kul! så med ett leende på läpparna kom jag upp till furulid, känndes som att alla vaknat på rätt sida denna morgon och första passet bjöd på en rad nyttiga övningar! Efter dusch serverades välförtjänt pastasallad i lillstugan, mumms! Bosse körde ett Teori/Taktik pass! och innan det han vi självklart med vårt berömde tjejsnack, I love it!
Efter att jag berättat lite prata i sömnen historier hängde Jenna på och berättade en liknande storry som hennes pappa lyckats med! haha jag låg helt seriöst dubbelvikt av skratt! jaja, historian e hemligstämplad så den kan jag inte lägga ut här men skojj var det i alla fall!

Eftermiddagspasset var ett rent spelpass, och eftersom att vi var så många på träningen så hade vi gott och fullt 2 rena lag. Detta passet var inte alls lika kul som det första och det gick skit dåligt för min egen del och det gillar vi ju inte! Dock fick jag äran att spela samtliga 60 min, om man nu kan kalla det ära...jag var skitförbannad på mig själv och ville hellst be coachen att ta bort min från planen och byta ut mig så jag kunde gå och dra något gammalt över mig...typ våra match tröjor, dom e typ 100 år...men det där var bara en parentes!
Nej Bosse min kära tränare känner mig allt för väl, så att han skulle lyfta ut mig i detta tillstånd var inte att tänka på!
Efter 60 min spelade tror jag att det andra laget vann med 3-2 Men då tycker jag faktiskt att vi ställde odm offside vid två av målen...så man kan säga att vi vann, eller det blev lika då! ;)
Lagom död i benen tog vi en efterlängtad dusch och sen passade Jag, Jenna, Martina och Veronica på att basta...Skönt men någon grad för varmt...15 min klarade vi iaf...mysigt och trevliga disskusioner!

Väl hemma var jag super trött och var nära på att ringa Pillan och säga att jag stannade hemma, ringde gjorde jag ju iof men att hon skulle föreslå att jag skulle stanna hemma och sova var inte att tänka på!
totalt otaggad tog jag tag i mitt liv, sminkade mig, platta håret och packade med mig mina alkoholhaltiga drycker..."jag tar bara med mig lite" var min tanke...och det gjorde jag ju med...men det räckte visst rätt bra endå det där! :)
När jag väl var nästan framme i Jönköping och Pillans place kännde jag endå att jag var rätt taggad!
Och efter att ha kommit in hemma hos henne, träffat Henne, Chrille och Albin utbrytit "Du ser taggad ut som vanligt, Ellen!" Kännde jag att...va fan jag ÄR tagga...All in!
Det blev en toppen kväll med underbart folk först hos Pillan och sen på 8-Glas! Riktigt kul!

Så vaknade jag på Söndagen hos Pillan, på en madrass på golvet...har aldrig sovit så skönt! Perfekt!
Började dagen med att hinka vatten, ligga och tjöta och fjanta mig med Pillan som var på ovanligt fnittrigt hummör!
Åkte till Donkan (Schhh) vidare till elgiganten för att Pillan kände att det var dags att investera i ett Wiie, efter ca 1.5h dividerande fram och tillbaka...så FICK hon inte ens köpa det...jävla skit bank!
jaja
Hem. fick telefondsamtal från Ylva som skulle komma in till stan...jag fick skitont i magen och låg och lipa på madrassen! (Ja inte för att Ylva skulle komma, utanför att ngt i magen e knas) ;)
Bev bättre och vi åkte ner och fika på Claras!
sen hem för att blondera Pillans hår, jag avlägsnade mig ner till Liljeholmen och kikade lite på Beck på TV och tävlade i att gissa reklamer vilket jag totalt regerade i. (Om det e en merit eller ej, tjaoo avgör själv!)

Vaknade upp där idag på morgonen, villket enligt mig aldrig e fel även om klockan bara e 6 när den ringer...helt klart värt det!
Åkte hem till Linnéa innan det var dags för ansiktsbehandling på Mejk...Tala om livskvalité, så gudomligt skönt!

Man skulle kunna tro att min Måndag var slut där, men icke...efter dett åkte jag hem och vidare till Solariet på mammas jobb och sov gott där i 30 min! :)

Blev ett himmla långt inlägg...spännande om ngn av er orkat läsa enda hit!
I morgon väntar träning...hoppas vädret vänder tills dess...orkar inte ute träna i snökaos...som idag!

vi hörs
So long
puss