Torsdags lugn

Ligger som vid föregående inlägg i Ickas säng, jag e trött seg och tom..som vanligt helt tom!
Vi har spenderat vår dag på stan...hoppades kunna shoppa loss totalt med tanke på att lönen anländer till mitt konto i morgon, men icke sa nicke! Inte ens det där med att shoppa förmår jag längre...skärpning Ellen Karlsson!
Om jag fortsätter såhär så kommer jag inte vilja göra ett skit om några månader och det är väl endå inte riktigt meningen kanske!

Känner mig återigen febrig, vad är detta...jag känner mig sjuk mest helatiden...är jag hypokondriker kanske? uscha hemska tanke!

Eftersom det här med herrlagets blogg redan känns ganska så avslöjad för omvärlden så sluta jag att hymna om det..vad jag inte kan försdtå är hur de kan ha en sådan fantasi förmåga...bara det tycker jag e slående kul!
Faktum är att jag saknar mina ABL bruda mer än ni kan ana, nu vågar jag inte komma tillbaka och träna med dom...då dör jag ju förmodligen av min något icke närvarande kondition! :)


Nehe, jag återgår till att ligga och blunda och lyssna på min lugna favoriter lista på sportify!

so long
puss

Kontakt med omvärlden

Sitter på 7:e våningen på gebraltargatan i Göteborg, kikar ut genom de stora fönstrerna i systers lägenhet! Ljusen på bordet brinner fint och det luktar hemmbakad paj...Jag trivs!
Framförallt trivs jag av älskade systers sällskap...känns mindre ensamt då!
Min mobil e avstängd för inkommande samtal, det är den iprincip aldrig! Faktum e att jag trivs med det med!
Ett litet hej då till verkligheten för några dagar...tid för mig själv helt enkelt!

I morgon blir det shopping här i Göteborg...det är ju trots allt lön på Fredag!
I helgen är det jobb på Lördag som gäller och på kvällen blir det kräftskiva i Ekeberg hos Ylva!



so long
puss

En Ledig fredag

Lediga fredagar och lediga helger e ganska så underbart faktiskt!
Jag sitter i detta nu hemma hos Alex det är bara hon hemma här, Linnea kommer från jobbet snart hoppas jag! För nu e dte After Work som hägrar! Toppen! Stans bästa afterwork på 8 Glas tillsammans med stans helt klart bästa tjejer! :)


Jag har en liten såndär ont i magen kännsla, sjukt jobbigt och jag blir inte av med den, varken i huvudet eller i magen som sagt!
Stefan brukar säga att hjärnan är ens värsta fiende...fy fan vad rätt han har i det!

I morgon e det beduin festen som vi alla väntat på, men först blir det ett varv på stan och hitta en outfit!


so long
puss

The girl next Door!

Jag ligger hemma hos mamma och pappa, hemma i min egna säng! Jag måste byta ut min säng på Sjögatan asså, sover inget vidare i den! Ikea säng is the shit. spenderade natten igår i just en sådan säng på Liljeholmen...vet inte om det var sängen eller sällskapet som fick mig att för första gången på länge sova så lungt och skönt! :)

Efter en helg med galet mycket jobb med modellfotograferna i västerås sov jag igen några timmar igår på dagen och likaså idag...känns att man gjorde en hel arbetsvecka på 3 dagar, men va fan? I liked the jobb så jag klagar inte!

Dock har jag dragit på mig både feber hosta och en hes hals...dock e det bättre nu så snart går det nog över...hoppas jag!

har kollat på "Girl next door", halv löjlig film men endå kan jag inte låta bli att bli rörd, sann kärlek...åh jag vill också att det ska slå in...nu snart helst! Är det här inte meningen måste jag nog börja inse det själv snart! men fan vad du gör mig glad, galen, finurlig, skrattande...hmm Lycklig?!

I morgon går bussen härifrån Aneby vid 9, 10 ska ja va på kontoret och ringa runt och boka en hel massa, på kvällen e det fotboll på tv, ev blir det Olearys en sväng beror lite på läget! annars ska jag kanske ta tag i mitt liv och gå till friskis! på Torsdag e det Tenhult som gäller och sen e det oplanerat tills lördag då det e dags för beduin festen! It Ill be great...bara jag hittar ngt att ha på mig lixom! ;)

nu sova
so long 
puss

 

come on Girl!

Carolina Gynning har kommit ut med en ny bok, uppföljaren till Ego girl! Den nya heter Ego women, och det var just där man endå insåg att hon insett att hon blivit vuxen! om man endå kanske skullet a och ta tag i det där själv också!

Vad gör man om man verkligen inte vet vad man vill? Man kanske som jag vet att man vill plugga och man vet att man vill "Bli något" men så hålls man tillbaka för man inte vet vad exakt man vill bli! Man vet inte hur man ska göra eller hur det ska gå till...man vet inte ens hur man beställer en katalog med kurser...då blir det tjurigt och kör ihopsig!
När det definitivt kör ihop sig, det är när hjärnan säger åt en att man inte kan! Jag har fruktansvärt svårt att se mig för det första som en student och plugga, och för det andra att driva mtt eget företag eller att vara chef...you name it! Endå är det just där jag vill vara och det jag vill bli! saken e nog den att man måste våga lita på sig själv och det e nog just där det spricker för mig...What to do about it!?

Jag skulle vilja vara lite mer som min vän Emanuel Elofsson, ska han göra något så gör han det till 110% om det så gäller jobbet, fotboll eller att spela X-box , vad det än handlar om...så skulle jag också vilja vara, det imponerar på mig ngt Oerhört! Men som sagt så vet jag inte vad jag vill och då blir det svårt!
Jag var lite som han förr, då ville jag att allt skulle vara så perfekt som möjligt! Jag tappade det på vägen någonstans och nånstans blir jag oroligt att det var för att jag tappade tron på mig själv!

Jag ligger i sängen nu, pratar med Linnéa i Telefonen, SMS:ar Johan och Johan i Turkiet samt småpratar med Henke på MSN! det e dags att sova snart tror jag!
har varit på Norrvalla och kollat på Lommaryd Beduinerna ikväll...1-3 till Bedsen och jag önskar dom all lycka i jakten på en plats i div 4! som Johan sa, "Du e nog lite rosa innerst inne" Han anade inte hur rätt han hade! ;)
Efter matchen blev det sedvanlig mat med hela familjen här hemma, och skratt till youtube klipp!
Även ett nederlag för damlandslaget ikväll...fan då? Snacka om att ställa ut skorna! men men...


I morgon tillbax till Jönköping och på kvällen Landskamp och utgång! blir bra!

So long
puss